Rudello - Nie 06 Maj, 2007 12:45 skrzyzowanie Powsińskiej z Bonifacego (ko Sadyba bestmal)
Jeep Cherokee vs VW Golf Pimp
Ja jechałem Bonifacego a Jeep z naprzeciwka skrecal w lewo Powsinska. Zielone swiatło jade +/- 50km/h Jeep widzac ze jade zaczyna skrecac. Generalnie bardzo dziwnie to wygladalo z mojej strony. Bo jakby specjalnie we mnie walnał. Dodał gazu zamiast nacisnac na hamulec. Wysiadam przez drzwi paszera patrze na auto podbiegam do tamtego kierowcy a tu wysiada gosc okulach.
Policja przyjechała w minute, bardzo mili byli funkcjonariusze.Pan z jeepa dostał 500zł mandat a mojego vw zabrali na parking powypadkowy.
Potem spisywalismy swoje dane u niego w aucie, i zobaczylem jak osoba z paralizem nog moze prowadzic auto. Mianowicie ma taka gałke obok kierownicy ktora krecac w lewo-gaz, prawo- hamulec. Oczywiscie musi byc automat.
Skojarzyłem przebieg wydarzen i wydaje mi sie ze pomylil mu sie gaz z hamulcem i zamiast zwalniajac przekrecic na hamulec, dał na gaz. Policjant powiedział mi na koniec ze on nie powinien jedzic tym autem gdyż jeszcze nie opanował porusza sie nim.
Z golfa najprawdopodniej bedzie szkoda całkowita. A ja zaczynam sie rozgl±dać za hothatchem ps - Nie 06 Maj, 2007 SHIT :-/
Współczucia niemiłych przeżyć, ale grunt, że pimp driver cały
To skrzyżowanie ogólnie jakie¶ niesympatyczne jest. Straszne zagęszczenie osobników podnieconych wizyt± w Sadyba BM, kieruj±cych się maksym± "kompletnie nie widać czy co¶ jedzie, ale pewnie nie jedzie, więc wjadę sobie na skrzyżowanie". No i często jednak jedzie...
Czekamy na hothacza!
:619:Jakarti - Nie 06 Maj, 2007 dokladnie - wspolczuje.. chociaz jak czytalem Twojego posta to jakos tak sie zal zrobilo tego niepelnosprawnego czlowieka.. wiem, ze nie kazdego stac na Jeep'a ale mimo wszystko.. w kazdym razie kupuj cos hot i dalej przed siebie!!!!!!! Niemy - Nie 06 Maj, 2007 niemila sytuacja, wiem z doswiadczenia :
ale spoko, nie Twoja wina, pieniazki z ubezpieczenia wplyna i bedzie nowy wozik Rudello - Nie 06 Maj, 2007 na zdjeciu nie widac dobrze wszystkiego ale generalnie to przód, cały bok, kolo cofniete, dach się popofałdował, z tylu nawet lampe mi rozwałił Dariano - Nie 06 Maj, 2007 Niezła masakra współczuje
Odnosnie hothatcha to jest saxo do sprzedania:)k-mart - Nie 06 Maj, 2007 wspolczuje
p.s.
do sprzedania jest tez williams, 106 8v oraz s3 strick - Nie 06 Maj, 2007 Całe szczę¶cie że myslałe¶ o zmianie szymlorek - Nie 06 Maj, 2007 Szkoda golfika , no ale teraz jest przynajmniej bodziec do zmiany autka, byle tylko odpowiednio szkode naliczyli. Grunt że Tobie się nic nie stało Rudello - Nie 06 Maj, 2007 hehe ostanio jak tata chcial sprzedac lagune to tez miał wypadek, oj fatum jakies
a co do aut to rozmyslam
Gdyby 106 byla 16v to pewnie bym był juz w drodze do ciebie. A dariano saxo 2expensive jak na moja dzisiejsza sytuacje.
Rozmyslam o pugu lennego.lenny - Pon 07 Maj, 2007 rudecki,
to nie rozmyslaj tylko kupuj puga!! dogadamy cene na bank! juz mi go szkoda jak stoi i sie marnuje....Anonymous - Pon 07 Maj, 2007 Fuks że nie zameldował ci sie w drzwi, bo było by nie wesoło... a wózek bedzie przynajmniej nowy Misiek_lbn - Pon 07 Maj, 2007 oj i ten golf też za jaki¶ miesi±c będzie newka sztuka
ze złomu odkupi go jaki¶ zdolny artysta magik i będzie git Rudello - Pon 07 Maj, 2007 fuks ze nie w drzwi bo skubany mial orurowania z przodu ktore zreszta po zderzeniu odpadly... Anonymous - Pon 07 Maj, 2007
sharxhunter napisał/a:
oj i ten golf też za jaki¶ miesi±c będzie newka sztuka
ze złomu odkupi go jaki¶ zdolny artysta magik i będzie git