Jacek - Śro 24 Mar, 2010 w tą niedzielą ZIOMGeKo - Śro 24 Mar, 2010 Łokej , kurde jakby nie konczące się sprzęglo to bym Axine wystawił do walki strick - Śro 24 Mar, 2010 Ty o tym sprzegle to od roku mowisz martin.h - Śro 24 Mar, 2010
GeKo napisał/a:
Łokej , kurde jakby nie konczące się sprzęglo to bym Axine wystawił do walki
Jakby co to mam "prawie" nowy docisk Valeo (30k km przelotu) w garażu. Tylko nie wiem czy to podejdzie do AX'a, bo jest z rejlaka (200 mm tarcza).GeKo - Śro 24 Mar, 2010 strick, No bo pół roku przejeździło
martin.h, Dzięki ale chyba nie podejdzie w AXie tarcza 180mm jest, choć kto wie moze sie da dać większą, skoro to te same skrzynie i silniki co w 1.6 8v
Jest sens?Jacek - Śro 24 Mar, 2010 szkoda sensu..moim zdaniem GeKo - Śro 24 Mar, 2010 sensu pewnie tak, ale to wystarczyło na jakieś 30tys, a jak moc pójdzie w górę?kaco_d - Czw 25 Mar, 2010 BĘDZIŃSKIE ŚCIGANIE!
jedzie ktoś od nas? wiecie może jak to tam wygląda...z zeszłorocznych filmików widać, że całkiem ok!
gdzie te odcinki są umiejscowione?GeKo - Czw 25 Mar, 2010 kaco_d, WAKE UUuuup, Patrz w górę i na poprzednie strony. Ściganie jak zawsze, albo ośrodek sportu i rekracji albo pod urzędem miasta na głównej drodze.kaco_d - Sob 27 Mar, 2010 dopiero wstałem
dzienks kaco_d - Śro 31 Mar, 2010 chopy tak planuję wystartować 18 kwietania z ŁukaszS3 w Tychach może jakaś większa ekipa się zbierze i byłaby szansa na zrobienie sobie swojej klasy np.saxofonów
ktoś planuje?Tomcat - Śro 31 Mar, 2010
kaco_d napisał/a:
chopy tak planuję wystartować 18 kwietania z ŁukaszS3 w Tychach może jakaś większa ekipa się zbierze i byłaby szansa na zrobienie sobie swojej klasy np.saxofonów
ktoś planuje?
Ja planiren i zamierzać być.kaco_d - Śro 31 Mar, 2010 Tyyy? boroku?
tak właśnie myślałem, że mogę na Ciebie liczyć:D
who's next gejs?Tomcat - Śro 31 Mar, 2010 Loko ! Startuj Pan...
a wy rozumiem każdy swoim Saxo ? Loko - Śro 31 Mar, 2010
Tomcat napisał/a:
Loko ! Startuj Pan...
a wy rozumiem każdy swoim Saxo ?
Saxo na dzień dzisiejszy nie jest w stanie pojechać sprinta i raczej nie ogarnę go do 18.