To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - ktory telefon

M - Wto 12 Lip, 2011

Ja zanabylem galaxy ace'a . Bardzo przyzwoity budzetowy telefon. w sumie polecam :)
kubas - Wto 12 Lip, 2011

M napisał/a:
Ja zanabylem galaxy ace'a . Bardzo przyzwoity budzetowy telefon. w sumie polecam :)

w sumie ja też :)

Anonymous - Pią 15 Lip, 2011

Potrzebuje porady. Chce wziąć na siebie tel z abonamentem , siec chyba Play , abonament do 50-60 zł . I teraz potrzebuje porady jaki telefon , nie chciał bym płacić za niego więcej niż 100 zł . Będą pomóki
Kenet - Pią 15 Lip, 2011

Bierz motorolę Defy i sprzedaj mi za 400 zł ;D

ha ha ha
Kenet - Pią 15 Lip, 2011

A gdzie pomuk? :>
Kenet - Pią 15 Lip, 2011

Przejżałem ofertę play w abonamencie 49 zł i nie ma tam nic ciekawego do 100 zł. Jeśli wystrarczy Ci smsowanie i dzwonienie to polecam samsunga solid e2370, który trzyma na baterii ponad tydzien na lajcie. Za 1zł jest też Samsung Wave 533 i to chyba najlepsze wyjście z tego co tam mają.

Będe się prawdopodobnie decydował na abonament 65 ziko , i taki tel http://www.telepolis.pl/telefony.php?id=1613 chyba ze ktoś doradzi mi coś innego
Kenet - Pią 15 Lip, 2011

W takim razie albo nokia 6700 albo samsung wave 723.

No i to jest odpowiedź , powiedz jeszcze na który z tych 2 bys sie zdecydował , do mnie przemawia Nokia wyglądem i tym ze jest sliderem , do dotyków jakoś nie mam zaufania. I zgłoś sie po pomołg w moim temacie
Kenet - Pią 15 Lip, 2011

Nokia to 6700 c i nie jest to slider. U nas w firmie kolega jej używa i to co ten telefon przeszedł to jest szok. Telefon prosty i przyjemny w użytkowaniu. Dosyć długo na rynku, ale w świetle tego co teraz produkuje nokia to tylko przemawia na jego korzyść. Do dzwonienia, smsów i ewentualnie jakieś zdjęcie zrobi. Żaden szał ale sprawdzony, solidny telefon.

A ten wave też jest ciekawy, do tego ma wifi, gps i coś tam już więcej można podziałać, ale kwestia tego czy jest Ci to potrzebne.

Ogólnie to radzę też przeliczyć ile wyniesie Cię oferta zawarta w abonamencie za 69 wraz z telefonem, a ile zapłacisz za te same minuty nie biorąc telefonu przez cały okres umowy. Czasami dobre jaja wychodzą ;)

Stf - Pon 18 Lip, 2011

Panowie łyknął już ktoś tego szajsunga galaxy S II ? Jak to faktycznie pracuje ?
Yarko - Pon 25 Lip, 2011

Wymieniam dzisiaj tel. w Playu i potrzebuję pomocy.
Interesuje mnie coś z GPS'em na Androidzie.
Nie chcę wydawać dużo kasy, najchętniej wziąłbym coś za zeta.
Abonament to All Inclusive dla Firm 75.
Podoba mi się Samsung Galaxy Ace, ale biorę pod uwagę także jakiś wyższy/droższy model.
Proszę o pomoc :*

M - Pon 25 Lip, 2011

ACE jest bardzo w porządalu za te pieniądze. Mogę śmiało polecić bo sam używam.
Yarko - Pon 25 Lip, 2011

M napisał/a:
ACE jest bardzo w porządalu za te pieniądze. Mogę śmiało polecić bo sam używam.

M sprawdzałeś jak działa GPS ?