ICE - In Car Entertainment - [GRY] Swiateczne strzelanko w CS
Anonymous - Śro 15 Gru, 2010 dzis ktoś chce grać po 22 czy po 23 ? hee ?KonradMK - Śro 15 Gru, 2010 a serwer?Anonymous - Śro 15 Gru, 2010 poprzednia strona ostatnie 4 posty. Wiec jest i szansa na serwerM - Śro 15 Gru, 2010 Nie ma wuja na serwer, koncze remont mieszkania przed przeprowadzką, budzę się, szpachluje,szlifuje maluje,jem sram i ide spać - w przyszlym tygodniu może bede mogl postawic serwerAnonymous - Pon 27 Gru, 2010 Ma ktos ochotę dzis postrzelać ?Anonymous - Pią 07 Sty, 2011 Nikt nie ma ochoty dzis pograć ?Janusz - Pią 07 Sty, 2011
Cytat:
Nikt nie ma ochoty dzis pograć ?
ja to pierdole, trzy gry sciagłem żeby pograć, i graliśmy raz przez 15minut
mozna by natomiast reaktywować LFS Bartli - Pią 28 Sty, 2011 Jest fajna giera do pogrania w przeglądarce
http://www.haxball.com/index.htmlAnonymous - Pią 28 Sty, 2011 Może ktoś ma ochotę pograć czy już wszyscy tylko w gt 5 grająM - Sob 23 Lip, 2011 Team fortress od miesiąca jest darmowe - ja niestety kupilem pół roku temu
Możemy sobie postawić prywatny serwerek i pykać bez ograniczeń - gra jest mega grywalna i śmiechowa.
TF2 instaluje się mając aplikację STEAM - jest do pobrania tutaj: http://cdn.steampowered.c...teamInstall.msi
Organizuję serwerek i gramyVlodarsky - Sob 23 Lip, 2011
Michał napisał/a:
Wysłany: Pią 18 Gru, 2009
a co z soldatem ?
Michał a co to jest soldat ?fydi - Sob 23 Lip, 2011
M napisał/a:
Organizuję serwerek i gramy
eee... w takie gry się fajnie gra jak jest full serwer, a u nas jak będzie 4-5 osób to wszystko. Dlatego darował bym sobie stawianie serwereka i wbijał do jakiegoś istniejącego.M - Sob 23 Lip, 2011 Moze byc i tak. np w trybie payload moze byc i 6 osob a bedzie dobra zabawa. jakby ktos nie wiedzial ocb - ciuchcia na torach musi dojechac do konca i jedzie tylko jak przy niej stoimy. jak dojedzie wygrywamy. koniec jest w bazie wroga.Bartli - Sob 23 Lip, 2011 11GB do ściągnięcia?! M - Sob 23 Lip, 2011 11? Chyba nie?
U mnie w steamie katalog teamfortressa zajmuje 1gb