HH.ORG na Torze - III sezon GO-Karting 2010 by HOTHATCH.org
Kamill - Wto 17 Mar, 2015 Byłem wczoraj, od 18-30 do 19 nie było żadnego klienta, jakaś bieda sie zrobiła na rcwalphaOne - Wto 17 Mar, 2015 ja juz nie bylem dawno u nich, w tym roku chyba wcale. a ponoc jest nowy uklad toru. bieda to nie wiem, czasem lepiej zeby nie bylo nikogo niz 12 ogórkówJakarti - Wto 17 Mar, 2015 Kamill,
nie wiem czemu ale za kazdym razem jak chce zrobic rezerwacje np na 8 osob tydzien wczesniej to mi mowią: nara
i dodają zeby dzwonic 2 dni przed terminem.
pewnie to nie jest glowny powod ale to mocno eliminuje mozliwosc planowania takiego wypadu.Kamill - Wto 17 Mar, 2015 Rok temu to była ruletka. Przychodzileś i mogłeś czekać 2h na wolną kolejke. A teraz szok, tor jak by wymarł. Może też trochę się ludziom znudziło, jak skoki na nartach
Niestety jest sporo minusów braku ludzi. Tor nie nagumowany, zimny, opony zimne, gokaty też. Różnica jest taka że lepszy czas zrobi się w tłumie turystów niż na zimno. No i samemu jest dość nudno Dlatego się zawinąłem bo mnie znajomy z forum wystawił Kenet - Wto 17 Mar, 2015 wystawiłem przepraszam, następnym razem będę w gotowości.Alexxx - Wto 17 Mar, 2015
alphaOne napisał/a:
wybiera sie ktos może na RCW w piątek wieczorem?
Chętnie ale next time bo w piątek nie podołam.
Kamill napisał/a:
Byłem wczoraj, od 18-30 do 19 nie było żadnego klienta, jakaś bieda sie zrobiła na rcw
-mylisz się drogi Użytkowniku- ostatnio jeździłem do 21:00-00.30 bo były micro zawody a że przyjechałem wcześniej to widziałem, że o 20 było multum osób.
Na 5 urodzinach RCW to mega tłumy. Może trafiłeś na taką godzinę przypadkiem ale biedą bym nie nazwał rasta - Śro 15 Kwi, 2015 https://www.facebook.com/...ion]=1&__md__=1alphaOne - Śro 15 Kwi, 2015 O! Kiedy ustawka?anjas - Czw 14 Maj, 2015 Jeździliście na torze M1 Marki? http://www.formulam1.pl/plan.html
Wczoraj byłem i pykłem czas gorszy o 3 setne sekundy od rekordu toru
Podobno mają mnie zaprosić na jakieś zawody, ale nie zostawiłem im żadnego kontaktu a do tabeli rekordów wpisali mnie jako anjas. Ciekawe jak mnie znajdą
Edit, z tego co pamiętam - rekord toru 28.23x, mój czas 28,26x.Jakarti - Czw 14 Maj, 2015
anjas napisał/a:
Jeździliście na torze M1 Marki?
nie
anjas napisał/a:
pykłem czas gorszy o 3 setne sekundy od rekordu toru
bo inaczej bys tak blisko nie podjechal
jak sam tor ?
ja np czasem zagladam na tor w ursusie i tam tez jestem praktycznie zawsze w top miesiąca po jezdzie wiec pewnie w tych miejscach jezdza głownie lesne dziadki chociaz nikogo z pkw nie widzialem Kenet - Czw 14 Maj, 2015 Polecam na RCW weryfikację. Ja nie byłem na Jagiellońskiej w F1 karting odkąd zrobili układ toru gdzie całe kółko przejeżdża się bez ujęcia gazu.Jakarti - Czw 14 Maj, 2015 Kenet,
nie bylem tam jeszcze na nowym ustawieniu
na RCW sie weryfikowaliśmy juz Keneczini
nie wyszlo jakoś najgorzej - między nami byla nieduza różnicawas79 - Czw 14 Maj, 2015 Mase uwzględniałeś? Jakarti - Czw 14 Maj, 2015 was79,
nie sadze zeby kenecik wazył duzo wiecej niz 80-81 Kenet - Czw 14 Maj, 2015 Ja bardziej do anjasa, jak pojedzie 0,5 s od rekordu na RCW to kupuję pakiet obligacji Arrinery