To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - III sezon GO-Karting 2010 by HOTHATCH.org

Kamill - Wto 17 Mar, 2015

Byłem wczoraj, od 18-30 do 19 nie było żadnego klienta, jakaś bieda sie zrobiła na rcw
alphaOne - Wto 17 Mar, 2015

ja juz nie bylem dawno u nich, w tym roku chyba wcale. a ponoc jest nowy uklad toru. bieda to nie wiem, czasem lepiej zeby nie bylo nikogo niz 12 ogórków
Jakarti - Wto 17 Mar, 2015

Kamill,
nie wiem czemu ale za kazdym razem jak chce zrobic rezerwacje np na 8 osob tydzien wczesniej to mi mowią: nara :)
i dodają zeby dzwonic 2 dni przed terminem.

pewnie to nie jest glowny powod ale to mocno eliminuje mozliwosc planowania takiego wypadu.

Kamill - Wto 17 Mar, 2015

Rok temu to była ruletka. Przychodzileś i mogłeś czekać 2h na wolną kolejke. A teraz szok, tor jak by wymarł. Może też trochę się ludziom znudziło, jak skoki na nartach ;)
Niestety jest sporo minusów braku ludzi. Tor nie nagumowany, zimny, opony zimne, gokaty też. Różnica jest taka że lepszy czas zrobi się w tłumie turystów niż na zimno. No i samemu jest dość nudno ;) Dlatego się zawinąłem bo mnie znajomy z forum wystawił ;)

Kenet - Wto 17 Mar, 2015

:D wystawiłem przepraszam, następnym razem będę w gotowości.
Alexxx - Wto 17 Mar, 2015

alphaOne napisał/a:
wybiera sie ktos może na RCW w piątek wieczorem?

Chętnie ale next time bo w piątek nie podołam.

Kamill napisał/a:
Byłem wczoraj, od 18-30 do 19 nie było żadnego klienta, jakaś bieda sie zrobiła na rcw

-mylisz się drogi Użytkowniku- :D ostatnio jeździłem do 21:00-00.30 bo były micro zawody a że przyjechałem wcześniej to widziałem, że o 20 było multum osób.
Na 5 urodzinach RCW to mega tłumy. Może trafiłeś na taką godzinę przypadkiem ale biedą bym nie nazwał :crazy:

rasta - Śro 15 Kwi, 2015

https://www.facebook.com/...ion]=1&__md__=1
alphaOne - Śro 15 Kwi, 2015

O! Kiedy ustawka?
anjas - Czw 14 Maj, 2015

Jeździliście na torze M1 Marki? http://www.formulam1.pl/plan.html
Wczoraj byłem i pykłem czas gorszy o 3 setne sekundy od rekordu toru :D
Podobno mają mnie zaprosić na jakieś zawody, ale nie zostawiłem im żadnego kontaktu a do tabeli rekordów wpisali mnie jako anjas. Ciekawe jak mnie znajdą :D

Edit, z tego co pamiętam - rekord toru 28.23x, mój czas 28,26x.

Jakarti - Czw 14 Maj, 2015

anjas napisał/a:
Jeździliście na torze M1 Marki?

nie

anjas napisał/a:
pykłem czas gorszy o 3 setne sekundy od rekordu toru

bo inaczej bys tak blisko nie podjechal :D

jak sam tor ?

ja np czasem zagladam na tor w ursusie i tam tez jestem praktycznie zawsze w top miesiąca po jezdzie wiec pewnie w tych miejscach jezdza głownie lesne dziadki chociaz nikogo z pkw nie widzialem :D

Kenet - Czw 14 Maj, 2015

Polecam na RCW weryfikację. Ja nie byłem na Jagiellońskiej w F1 karting odkąd zrobili układ toru gdzie całe kółko przejeżdża się bez ujęcia gazu.

Kenet,
nie bylem tam jeszcze na nowym ustawieniu

na RCW sie weryfikowaliśmy juz Keneczini
nie wyszlo jakoś najgorzej - między nami byla nieduza różnica

was79 - Czw 14 Maj, 2015

Mase uwzględniałeś? :rotfl:

was79,
nie sadze zeby kenecik wazył duzo wiecej niz 80-81 :)

Kenet - Czw 14 Maj, 2015

Ja bardziej do anjasa, jak pojedzie 0,5 s od rekordu na RCW to kupuję pakiet obligacji Arrinery ;D

was79 napisał/a:
Mase uwzględniałeś?

:pom: