To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Moje na górze i ch*j!

kubas - Sob 06 Lis, 2010

saxorulez napisał/a:
Jestem w USA i aż tutaj o tym głośno :)

I co się chwalisz ? Na pustyni po środku niczego :P

saxorulez - Sob 06 Lis, 2010

No chwalę Jarosława że ma niezły zasięg :)
Cassis - Sob 06 Lis, 2010

W Stanch to bardzo kochają Jareczka.
M - Sob 06 Lis, 2010

Nie róbmy polityki. Lepmy pierogi!
BTW dlaczego już nic nie mowicie o Krzyżu?
podpowiem: "nie ma już o tym w telewizji"
Za to dzisiaj informacja dnia to usunięcie Kluzik i Jakubiakowej (ktorą z resztą uważam za świetna bardzo rzeczową osobę).
Tak się składa że ta wiadomość ma wartość zerową jeśli chodzi o to z czego dziennikarze powinni rozliczać polityków czyli z rządzenia - informacje o politycje powinny mówić o tym co zrobili politycy i jak to wpływa na nasze życie.
Ale wiadomo cyrk dla plebsu się odbywa od dłuższego czasu, igrzyska trwają.
"Jarek, kur.wa ten Jarek! O ja pi.erdole!"

anjas - Sob 06 Lis, 2010

akurat mnie Jarosław niczym nie zaskoczył... potwierdził tylko moje podejrzenia co do jego podejścia do władzy i prowadzenia partii.
M - Sob 06 Lis, 2010

anjas napisał/a:
akurat mnie Jarosław niczym nie zaskoczył... potwierdził tylko moje podejrzenia co do jego podejścia do władzy i prowadzenia partii.

Ale faktycznie co kogo to obchodzi, to jest partia opozycyjna, nie jest w koalicji, nie rządzi.
No chyba że żyjesz i emocjonujesz się tym co się dzieje w pisie. To już twoja prywatna sprawa.
Mnie to osobiście nie obchodzi. Bardziej mnie przejmuje to co robi Donek i Banda czyli gang olsena.

anjas - Sob 06 Lis, 2010

M napisał/a:
No chyba że żyjesz i emocjonujesz się tym co się dzieje w pisie. To już twoja prywatna sprawa.

oczywiście, że się emocjonuję, bo boję się tego co by się działo gdyby zaczęli rządzić. Są na razie największą partią opozycyjną i mają niestety szansę znów rządzić (mam nadzieję, że szansę tylko teoretyczną). Dlatego się emocjonuję, bo po pierwszych ich rządach w "swojej działce" właśnie sprzątam i uwierz, nie jest to przyjemne... bo naprawdę trzeba się babrać w niezłym gównie.

dzik - Sob 06 Lis, 2010

M napisał/a:

Tak się składa że ta wiadomość ma wartość zerową jeśli chodzi o to z czego dziennikarze powinni rozliczać polityków czyli z rządzenia - informacje o politycje powinny mówić o tym co zrobili politycy i jak to wpływa na nasze życie.

http://www.niezalezna.pl/...oza_pis/40980/1

M - Sob 06 Lis, 2010

A kto posprząta dług publiczny?
anjas - Sob 06 Lis, 2010

M napisał/a:

A kto proponował dwa lata temu, na początku kryzysu powiększać "dziurę budżetową"?

Mam nadzieję, że oni nigdy nie będą mieli już okazji zajmować się budżetem państwa, bo to byłaby dopiero tragedia.
Jak na razie Polska przez kryzys przechodzi całkiem dobrze. Niew chcę myśleć jak by przechodziła gdyby rządził PIS.

M - Sob 06 Lis, 2010

anjas napisał/a:
M napisał/a:

A kto proponował dwa lata temu, na początku kryzysu powiększać "dziurę budżetową"?

Kaczor Kur.wa!

anjas - Sob 06 Lis, 2010

M napisał/a:
Kaczor Kur.wa!

dokładnie

M - Sob 06 Lis, 2010

anjas napisał/a:
M napisał/a:

Mam nadzieję, że oni nigdy nie będą mieli już okazji zajmować się budżetem państwa, bo to byłaby dopiero tragedia.
Jak na razie Polska przez kryzys przechodzi całkiem dobrze. Niew chcę myśleć jak by przechodziła gdyby rządził PIS.

Andrzeju argumenty nie do obalenia, przynajmniej w sensie merytorycznym.

dzik - Sob 06 Lis, 2010

M napisał/a:

A kto ogranicza dochody budzetu planujac placacenie podatkow poza krajem?

A jak Leszek pomagal ciac koszty np ograniczajac przedwczesne emerytury?

http://wiadomosci.gazeta....nie_bedzie.html

M - Sob 06 Lis, 2010

dzik napisał/a:
M napisał/a:

A kto ogranicza dochody budzetu planujac placacenie podatkow poza krajem?

A jak Leszek pomagal ciac koszty np ograniczajac przedwczesne emerytury?

http://wiadomosci.gazeta....nie_bedzie.html

Oczywiście i mam do tego prawo jako obywatel kraju członkowskiego EU - prowadzic biznes tam gdzie mi sie podoba i nic Ci do tego.
A dwa że nie masz pojęcia o czym piszesz to inna sprawa.
Otrzyj pianę z ust i przejrzyj na oczy.

Wiecie ile mamy teraz długu w % pkb? Wg UE ponad 55%, spójrzcie na tabelkę która jest
juz nieaktualna w takim razie.
Hardcore?