To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RPP] RPP 2011

Marek23 - Wto 14 Cze, 2011

Mick napisał/a:

Niestety na drodze stanął im dąb i nie ukończyli rajdu... ;D

To ci kolesie bez quattro? Nic im się nie stało?

matt - Wto 14 Cze, 2011

pare groszy ode mnie, więcej z RSMP ale RPP też jest:

Przem_106 - Wto 14 Cze, 2011

Ja dotarłem dopiero wczoraj wieczorem :) Bardzo fajnie spędzony weekend. Super było spotkac Micka, Jaca, Wrobla. Szkoda, ze nie udało się pogadac z Qbusem i Klaudią, ale starałem się Was zauwazalnie poganiac na oesach. Odwiedziłem 2 fajne miejscowki i skoncentrowałem sie na oglądaniu rpp. Nowocien, Grzybek, Sawicki, Janowski - bardzo szybko. Dalej Mikołajczyk w VTI, Nykiel w Astrze, Mularczyk w Sc bardzo odwaznie. Swietnie technicznie Blat w 106. Mam wątpliwosci, czy bym dotrzymal mu tempa? Kilku innych zawodnikow jak Raczkowski, Zarna, Witkowski,Ogryzek, z ktorymi bylem blisko w wynikach zeszłego roku nie mają juz problemow z wbijaniem się w top 10.
Mick - Wto 14 Cze, 2011

Marek23 napisał/a:
Mick napisał/a:

Niestety na drodze stanął im dąb i nie ukończyli rajdu... ;D

To ci kolesie bez quattro? Nic im się nie stało?

tak to oni :rotfl: , i nie DĄB tylko DOM - budynek mieszkalny, Bartecky tak niewyraźnie po pijaku mówi, że go nie zrozumiałem :)

Nic im nie jest, ale ma chodzić w kołnierzu przez kilka dni

szymlorek - Wto 14 Cze, 2011

Przem_106 napisał/a:
Nykiel w Astrze

Andrzej podłamany całym tym sezonem, właśnie wróciłem z garaży i widać że ma dość powoli całego tego sportu. Szkoda mi go strasznie bo jak na moje pojęcie o rajdowaniu chłopak jest całkiem szybki drajwer a jeździ starym niedoinwestowanym klamotem i nie ma nawet na porządny trening :(

qbus - Wto 14 Cze, 2011

Ciekawe kto ma na treningi... może 30% stawki,..
qbus - Pią 17 Cze, 2011

Takie tam z naszych przejazdów... proponuję zwrócić uwagę na reakcje Marka Kisiela na sam koniec filmiku... mistrz świata :)

106 - Pią 17 Cze, 2011

nie widze filmu w pracy ale marek kisiel to spoko gosc... jako dyr rajdu sniezki

zmniejszyl mi regulaminowa kare z 1000 na 500! jak sie chce to sie da :] mistrz

voj2s - Nie 19 Cze, 2011

106 napisał/a:

bąk tez na mecie... z silnikiem od mojego tunera (2B) ... chyba nawet na pudle
w klasie astry

...ta i wylanymi amorami z tylu po pierwszym odcinku a silnik docierali na rajdzie ;)

GeKo - Wto 21 Cze, 2011

Gadałem dziś z Piotrkiem, od 1 OSu byl problem z hamulcami. Po pierwszej pętli już ich praktycznie nie było. Wrzucę foty tarcz śmietnik, komplet nowychg DS3000 się skończył po rajdzie,
ostatni OS od pewnego momentu juz hamowany tylko ręcznym.
Skrzynia padaka tylko raz wrzucił 4 na jednym OS. Do tego za miękko przód ustawiony i brak rozjeżdżenia. Co całościowo się przełożyło na wynik.

martin.h - Wto 21 Cze, 2011

GeKo napisał/a:
Gadałem dziś z Piotrkiem, od 1 OSu byl problem z hamulcami. Po pierwszej pętli już ich praktycznie nie było. Wrzucę foty tarcz śmietnik, komplet nowychg DS3000 się skończył po rajdzie,

Bo Ferodo to się nadaje do jazdy po bułki :]

106 - Wto 21 Cze, 2011

moze to repliki ds3000 byly?
GeKo - Wto 21 Cze, 2011

106 napisał/a:
moze to repliki ds3000 byly?

W astrze Piotrek potrafił po 2 pętlach skończyć komplet DS3000 dlatego potem jeździł na niebieskim Pagidzie. Po prostu dziwne jest to co się stało z tarczą jest dosłownie upieczona.
A jak sam powiedział nie zrobił ani jednego takiego hamowania jakie by sobie życzył.

Bad-i - Wto 21 Cze, 2011

bo jeździ sie tylko na CL :]
GeKo - Wto 21 Cze, 2011

Zamówił już RC8