Michał - Pon 14 Paź, 2013 roj - Pon 14 Paź, 2013 Kenet - Pon 14 Paź, 2013 Roj ale jeśli chodzi o takie bezpieczeństwo to trzebaby zakazać obecności 2óch aut na trasie w tym samym czasie, a to jest nie do uniknięcia. Nawet u Kai na "standardowej" trasie masz co najmniej 2 miejsca gdzie w momencie przestrzelenia hamowania wypadasz na czołowe. Trzeba po prostu mieć świadomość niebezpieczeństwa w jakim się bierze udział. Pum miał czysty tor przed, za i obok siebie, a fura wyglądała jak wyglądała. Life is brutal Kenet - Pon 14 Paź, 2013
Dobra było jeszcze Infinity co stało na szykaną i jak wysypał w nie civic to oba auta zrobiły się trochę węższe roj - Pon 14 Paź, 2013 słyszałem że dwa miejsca na trasie gdzie się mogą jakoś tam trafić samochody to trochę co innego niż parenaście fur wpuszczonych na raz ale może mnie okłamali
ja napisałem tylko, że to niebezpieczne jak nie znasz osób z którymi się ścigasz i jak nie masz klatki. no ale pewnie nie mam racji, przecież nie jechałem.Stf - Pon 14 Paź, 2013 był też srebrny type-r który w podobny sposób wchodził pod pachę i zaatakował Rastę w bok.Kenet - Pon 14 Paź, 2013 Ja yebie ale to jest oczywista oczywistość, że to jest niebezpieczne! O to mi chodzi.pum - Pon 14 Paź, 2013 Ale chyba każdy wie że jadąc w RR ktoś ci może scrashować samochód i jedyne co możesz zrobić to mu za to zasadzić latarę w ryj.
Nikt nikogo przecież do niczego nie zmusza.roj - Pon 14 Paź, 2013 no to nie kumam o co dyskusja.
mi chodziło o ryzyko utraty zdrowia nie z własnej winy.arssss - Pon 14 Paź, 2013 Chyba bezpieczniej by bylo gdyby w RR mogli brac udzial tylko uczestnicy, ktorzy sa w top10 czasow danego dnia.pum - Pon 14 Paź, 2013 tylko Raściak się zawsze z tym Top10 spotykał Kamill - Pon 14 Paź, 2013
arssss napisał/a:
Chyba bezpieczniej by bylo gdyby w RR mogli brac udzial tylko uczestnicy, ktorzy sa w top10 czasow danego dnia.
To jak bym nie jechał ja coobcio i Alex to by tez z bmw nie przydzwonił ? roj - Pon 14 Paź, 2013
Kamill napisał/a:
arssss napisał/a:
Chyba bezpieczniej by bylo gdyby w RR mogli brac udzial tylko uczestnicy, ktorzy sa w top10 czasow danego dnia.
To jak bym nie jechał ja coobcio i Alex to by tez z bmw nie przydzwonił ?
właśnie! wina była Alexa dlatego go Rasta zbanował! ..tak słyszałem.. Stf - Pon 14 Paź, 2013 HGW nie odwolali to ktos musial poleciec za tego dzwona.arssss - Pon 14 Paź, 2013
Kamill napisał/a:
arssss napisał/a:
To jak bym nie jechał ja coobcio i Alex to by tez z bmw nie przydzwonił ?
Nie. Chodzi mi tylko o to,że te top 10-15 jest wyznacznikiem jakiś umiejętności,więc jeśli tylko te osoby mogą jeździć wiemy,że coś potrafią ,a nie spanikują na zakręcie dusząc hamulec do podłogi i waląc na prosto w inne auta.