To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012

Marek23 - Śro 29 Lut, 2012

pitt,mam gdzieś te wszystkie auta. Ale za lapa saxo place gotówą. Pomyśl o tym...
GeKo - Śro 29 Lut, 2012

M napisał/a:
Jak przykleisz na dachu to wytłumisz sygnał BT i tu mogą się pojawić dopiero problemy.
W sumie gówno się znam :rotfl: ale jak wysiadam z auta to dopiero po 20metrach telefon mi się przełącza na słuchawkę z powrotem. Nie raz już sobie odebrałem połączenie będąc 10 metrów od auta i musiałem biec żeby pogadać :]
M - Śro 29 Lut, 2012

GeKo napisał/a:
M napisał/a:
Jak przykleisz na dachu to wytłumisz sygnał BT i tu mogą się pojawić dopiero problemy.
W sumie gówno się znam :rotfl: ale jak wysiadam z auta to dopiero po 20metrach telefon mi się przełącza na słuchawkę z powrotem. Nie raz już sobie odebrałem połączenie będąc 10 metrów od auta i musiałem biec żeby pogadać :]

sprobuj to samo zrobic zaslaniajac sie plyta stalowa 2x2. Sygnal z gps nie ma szans odbic sie od niczego jesli jest na dachu. Cala fala zostaje wypomieniowana pod katem 180stopni od plaszczyzny dachu w gore.

PiTT - Śro 29 Lut, 2012

Marek23 napisał/a:
pitt,mam gdzieś te wszystkie auta. Ale za lapa saxo place gotówą. Pomyśl o tym...

ni chooja, słyszałem że jesteś wariat to nie daję :D
ale zapraszam na prawy ;)

Marek23 - Śro 29 Lut, 2012

wysepie i tak
rasta - Śro 29 Lut, 2012

Pamiętam jak na Lublinie Saxorulez dał Stf'owi swoje Saxo. Oddał dopiero wtedy jak już nie było opon :rotfl:
PieQt - Śro 29 Lut, 2012

Pirania napisał/a:
Szwagierczak będzie znowu mówił jak wchodzi się w zakręt :D ?
Mistrzowskie są te jego szkolenia :rotfl:

chcesz powiedzieć że nie umie jeździć/szkolić/nie wie jak w zakręt wchodzić? bo nie wiem

ja chętnie posłucham, bo aż taki mądry nie jestem

rasta - Śro 29 Lut, 2012

Chodzi o to, że jak zacznie gadać to trwa to 2 godziny. Czyli zamiast te 2 godz. jeździć siedzisz na sali przed tablicą i huj cię strzela :wall:
PieQt - Śro 29 Lut, 2012

to co innego, ale jak mówi z sensem, to 1x mogę posłuchać

poza tym piszecie, że i tak popołudniu już nie ma kto jeździć ;-)

rasta - Śro 29 Lut, 2012

Nie w tym wypadku :/

Zobaczysz, wszyscy bedą mieli takie ciśnienie, że w powietrzu będzie gęsto :]

Pirania - Śro 29 Lut, 2012

nie, nie! o tym mówię, absolutnie! Tylko, że często mówi o elementarnych wręcz podstawach oraz o prawach fizyki ;-)
Ale pewnie słusznie myśli, że nie każdy nawet teoretycznie przygotuje się do szybkiego zwiedzania Poznania... :]

Pum, tak się nasłuchał, że pełna napinka była, aż dupę odarł z carbonu xD

myślę że Stf fajnie by to poprowadzil. zwieźle, na temat, ustawy, optymalne ciśnienia w oponach itp

PieQt - Śro 29 Lut, 2012

ja tam mam swój plan na poznań i absolutnie nie ma w tym planie objechania Was, w ogóle nie ma w nim innych kierowców - to będzie czysta walka ze sobą i samochodem oraz prawami fizyki ;-)

poprzesuwałem to i owo, życie pomogło przesunąć resztę - nie muszę wycofywać swojego udziału - losowe wypadki mogę jedynie mnie powstrzymać, przynajmniej taki stan na dziś

pum - Śro 29 Lut, 2012

Pirania napisał/a:
Pum, tak się nasłuchał, że pełna napinka była, aż dupę odarł z carbonu

testowałem jego teorie w praktyce :rotfl:

Michał - Śro 29 Lut, 2012

na szczęście mortona nie będzie, więc wieczorny turniej w ilości wychlanego alkoholu jest moj.
Gaydek - Czw 01 Mar, 2012

PieQt napisał/a:
poprzesuwałem to i owo, życie pomogło przesunąć resztę - nie muszę wycofywać swojego udziału - losowe wypadki mogę jedynie mnie powstrzymać, przynajmniej taki stan na dziś

:*