Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
was79 - Czw 20 Wrz, 2012 Na forum toyoty, ktoś lekko podłubał TS'a i podobno wyszło ponad 120 KM. Choć nie wiem ile w tym prawdy, bo to w końcu N/A
Edit: 118,8 KMMarek23 - Czw 20 Wrz, 2012
Kenet napisał/a:
Jeśli chodzi o ogarnięcie podstawowych elementów eksploatacyjnych to rozrząd kompletny na dobrych częściach 400, heble - w sensie klocki, tarcze linka ręcznego - 600 zł za wszystko nowe i będzie dawać radę, zawias - B6 + seria sprężyna - 1400 na gotowo. Wahacz kompletny 100 zł nowy, końcówki drążków 70 zł szt., sworzeń 70 zł, przegub 300. Skrzynia 150-200, szpera 1800
Jeśli silnik jest faktycznie silnik i buda OK to za 6 tys. można ogarnąć to auto na nowych częściach gotowe do upalania, z kubłem i pasami. Myślę, że za 3000 zł spokojnie można będzie ją kupić, a jeśli stan jest taki jak w ogłoszeniu to nie ma się co zastanawiać na upalanie w zimie pod kątem treningu w FWD...
Dzięki Kenet, jakby to miała być Astra to sie jeszcze odezwe.
Kenet napisał/a:
...bo jak wiadomo, na zimę i tak najlepiej eczydzieści
wiadomo,ale cała zima w rwd i potem mogę się już nie zajarać clio Walle - Czw 20 Wrz, 2012
was79 napisał/a:
Na forum toyoty, ktoś lekko podłubał TS'a i podobno wyszło ponad 120 KM. Choć nie wiem ile w tym prawdy, bo to w końcu N/A
ale to nie był TS tylko TS TurboWalle - Czw 20 Wrz, 2012
anjas napisał/a:
Walle napisał/a:
Yarek TS na dopingu też był.....
ale to nie był TS tylko TS Turbo
a to ja przepraszamShymek - Czw 20 Wrz, 2012 Kurde ja kojarzyłem tego Dżarisa właśnie z 1,5 burbo tylko. A ile wazy taki piździk z tym 1,5 N/A ?
Hmmm..... choć skręcić z tego raptem niecałem 120KM to mało. Coraz mocniej zastanawiam się nad tym Ignisem. Jest sporo części do niego..... tylko jak zwykle za granicą anjas - Czw 20 Wrz, 2012
Shymek napisał/a:
Coraz mocniej zastanawiam się nad tym Ignisem
Ignis Sport ma 106 koni. 130 koni podanych na allegro moim zdaniem można włożyć między bajki.
Ignis Sport jeździ bardzo podobnie do yarisa TS. Jest też mocno bezawaryjny.
Też się zastanawiamy z mikanem nad tym żółtym, bo yarisa w tych pieniądzach się nie kupi
Rababarabarabar - dałbyś radę jakoś przy okazji go oblookać?was79 - Czw 20 Wrz, 2012
Shymek napisał/a:
Kurde ja kojarzyłem tego Dżarisa właśnie z 1,5 burbo tylko. A ile wazy taki piździk z tym 1,5 N/A ?
poniżej tony, coś chyba 980 kg z pełnym wyposażeniemAnonymous - Czw 20 Wrz, 2012 najwczesniej w przyszłym tyg w okolicach srody,prosze o przypomnienie w tym terminie,bo u mnie z pamięcią bywa krucho,cena wydaje sie okazyjna ale na filmikach widac ze auto jedzie i skręca (i to całkiem niezle),ale na Waszym miejscu nie wchodziłbym w to,takie kurna dziwadło,z gratami bedzie krucho,szukajcie hondyGeKo - Czw 20 Wrz, 2012 Shymek, Wiem czego szukasz i do czego to ma być, ale weź kup jej saxo i niech zacznie skręcać. Będzie z pożytkiem przynajmniej Shymek - Czw 20 Wrz, 2012 Skręcać to się ona nauczyła jak jeździła moim Clio I 1,8 16v Teraz szukam w sumie czegoś podobnego w właściwościach jezdnych ale z silnikiem mniejszym. O Ignisie naczytałem się swego czasu jak to karało wszystkich w Junior WRC i już wtedy mi się ten wynalazek spodobał. Jest po prostu inny
A części wiadomo - w Polsce to tylko do Hund i VW dostanie się od ręki cała reszta to cierpliwe szukanie za granicą albo customowe grzebanie samemu