Koleżanka (...) Jest miła, ładna, zgrabna, sympatyczna. Polecam. Ktoś coś?
wiesz, że bez zdjęć na hh nie znajdzie szybko nic dobrego Franek - Czw 18 Lut, 2016 No nie wiem jak można wrzucić takie ogłoszenie bez zdjęcia
Kenet - Czw 18 Lut, 2016 To nie jest ogłoszenie matrymonialne!PiTT - Czw 18 Lut, 2016 przeciez dopiero co Ty pisales ze szukasz kogos do zespolu... nie wiem na co czekasz?
Kenet - Czw 18 Lut, 2016 nie ma odpowiednich kompetencji.PiTT - Czw 18 Lut, 2016
Kenet napisał/a:
:rotfl: nie ma odpowiednich kompetencji.
to ją naucz Kamill - Czw 18 Lut, 2016
PiTT napisał/a:
Kenet napisał/a:
:rotfl: nie ma odpowiednich kompetencji.
to ją naucz
Ja bym zaczął od plug and play.Kenet - Czw 18 Lut, 2016 Silence, I kill you.siema - Śro 24 Lut, 2016 Potrzebujemy ogarniętego administratora sieci komputerowej.
Dobra znajomość protokołów sieciowych, BGP, multicast- umiejętność diagnostyki i rozwiązywania problemów. Znajomość Linuksa na poziomie administracyjnym oraz sprzętu Cisco na poziomie CCNA jest koniecznością.
Gdyby Janusz miał ochotę, to zapraszamy 106 - Śro 24 Lut, 2016
siema napisał/a:
umiejętność diagnostyki i rozwiązywania problemów
- "podaj mi swoje IP"
- "napiszę Ci w notatniku jak skończę"
siema - Śro 24 Lut, 2016 Szukamy co najmniej takich...
... których to śmieszy i jeszcze potrafią powiedzieć dlaczego Kamill - Śro 24 Lut, 2016 Ja mam pierwsze cisco zrobione ale bez certa, więc mogę co najwyżej sed-em przez awk, coś tam jeszcze z grep-a kojarzę i mkdir ogarniam nieźle.
:wqsiema - Śro 24 Lut, 2016 Byliby z Ciebie ludzie Kenet - Śro 24 Lut, 2016 Może się jeszcze zajmiecie hodowlą jedwabników?!Janusz - Śro 24 Lut, 2016
siema napisał/a:
Potrzebujemy ogarniętego administratora sieci komputerowej.
Dobra znajomość protokołów sieciowych, BGP, multicast- umiejętność diagnostyki i rozwiązywania problemów. Znajomość Linuksa na poziomie administracyjnym oraz sprzętu Cisco na poziomie CCNA jest koniecznością.
Gdyby Janusz miał ochotę, to zapraszamy
jeśli dostane jaki zespół do kierowania nim to spoko, inaczej ciezko widzę te tematy