qbica - Pią 02 Kwi, 2010 kubas, dzieki :;) bylby pomuk gdybym mial swoj temat , ale bede o nim pamietał
popróbuje jeszcze sam je jakos wykrecic, jak nie da rady to niech kto inny sie meczy kubas - Pią 02 Kwi, 2010 nie wykręcisz sam aluminium na dobre się zbratało z odpowietrznikiem qbica - Nie 04 Kwi, 2010
kubas napisał/a:
nie wykręcisz sam aluminium na dobre się zbratało z odpowietrznikiem
Faktycznie nie dalem rady we wtorek zaciski powędrują do rozwiercenia na wieksze odpowietrznikijarek-malopolska - Śro 07 Kwi, 2010 szybkie pytańko, ile musze kupic płynu hamulcowego do saxo... Tylko tyle co trzeba wlać do układu czy dochodzi do tego coś jeszcze (jakieś płukania czy inne działania) ??kamil - Śro 07 Kwi, 2010 no trzeba chyba przepłukać. ogólnie butelka 1l wystarczygrzech - Śro 07 Kwi, 2010 jak chcesz mam do sprzedania brembo gladkie 266, ale nie wiem czy sie oplaca wysylac do kraka - dalem za nie 200 w intercarsie - jak nie zainteresowany to sorry.kaco_d - Śro 07 Kwi, 2010
jarek-malopolsk napisał/a:
szybkie pytańko, ile musze kupic płynu hamulcowego do saxo... Tylko tyle co trzeba wlać do układu czy dochodzi do tego coś jeszcze (jakieś płukania czy inne działania) ??
jarek-malopolsk napisał/a:
szybkie pytańko, ile musze kupic płynu hamulcowego do saxo... Tylko tyle co trzeba wlać do układu czy dochodzi do tego coś jeszcze (jakieś płukania czy inne działania) ??
czym zalewasz?
chyba ferodo 5.1 ale jeszcze nie wiem na 100%....
grzech napisał/a:
jak chcesz mam do sprzedania brembo gladkie 266, ale nie wiem czy sie oplaca wysylac do kraka - dalem za nie 200 w intercarsie - jak nie zainteresowany to sorry.
na dniach będę wiedział, czy Brembo + ferodo czy Ate + ATE, jeśli padnie na Brembo i Ferodo to sie odezwe... jaka średnica tarczy... ? (20.5mm czy 22mm ) ?? jaki system.. ? Bosch czy Lucas ??kamil - Czw 08 Kwi, 2010 Brembo się wichrują, zdecydowanie wolałbym gładkie Ate, klocki. Ferodo Premier....mmmm tak sobie, ja juz raczej nie kupie. Wolę Textara lub Ate.
gdzies 10 stron temu było jaka szerokość tarczy i system.jarek-malopolska - Pią 09 Kwi, 2010 Panowie takie pytańko, co prawda nie dotyczy franca ale może w naszych autach jest podobnie/tak samo i ktoś będzie wiedział.. W rodzinnym dupowozie (alfa romeo 156 1.8 TS) zostały wyminione klocki z tyłu na nowe, wszystko złożone, działa oprócz...RĘCZNEGO co zrobić żeby owy ręczny powrócił.. ??Anonymous - Pią 09 Kwi, 2010 ale jak sie zachowuje dźwignia? lata sobie luźno czy co?jarek-malopolska - Pią 09 Kwi, 2010 wszystko ok, linka jest naciągnięta, tylko słabo blokuje, właściwie nie blokuje kół wogole...a tyłu są takie jak by zapadki przy cylinderkach i one nie cofają się do końca, co skutkuje tym, że zaciągając hamulec ręczny linka nie dociąga ich całkowicie, zostaje troszkę luzu i przez to hamulec nie chce się zblokować... na pewno nie jest to kwestia naciągania ręcznego na lince bo to juz sprawdzone... Anonymous - Pią 09 Kwi, 2010 czekaj czekaj... tarcze czy bębny?
dawno to było robione? może się jeszcze nie dotarłykubas - Sob 10 Kwi, 2010 nowe linki