Ryba - Sob 08 Maj, 2010 EHEHEH, własnie siedzę sobie w maku w łodzi. hh.org addicted ?
Tym wyjazdem upiekę 3 pieczenie na jednym ogniu - belka, kuzynka, i jeszcze załatwie pewne konieczne sprawy w łodzi, a firma mi wróci za paaaaaaliwo.
Powiem Wam że podróż też bardzo bardzo przyjemna, jechałem za jakim¶ paskiem V6 4 Motion w najnowszej budzie na non stopie pod 180-190, saxiak spalił przez 290 km RÓWNE pół baku (było do pełna), tak więc chyba nie jest Ľle.
Jaki jest w tym samochodzie w ogóle zbiornik ?
40 ? 45 ?martin.h - Sob 08 Maj, 2010
Ryba napisał/a:
Powiem Wam że podróż też bardzo bardzo przyjemna, jechałem za jakim¶ paskiem V6 4 Motion w najnowszej budzie na non stopie pod 180-190, saxiak spalił przez 290 km RÓWNE pół baku (było do pełna), tak więc chyba nie jest Ľle.
Jaki jest w tym samochodzie w ogóle zbiornik ?
40 ? 45 ?
Ty masz chyba zbiornik 70 litrów Drone - Sob 08 Maj, 2010
Ryba napisał/a:
Andersen wymięka Ryba - Sob 08 Maj, 2010 Dobra, jestem w toruniu - na 37.860 litrach benzyny V-Power Racing przejechałem równe 514 km.
Nie no, na prawde jestem pod super wrażeniem bo w takim razie spalanie wyszło 7.4 litra.
Nie wiem o chu.j to chodzi ale w mie¶cie nie schodzi spalanie poniżej 12-14.
Z tym że w mie¶cie ¶migam na dystansach 1-2 km więc pewnie silnik nie zd±ży się dogrzać
Beleczka zrobiona, samochód ¶miga teraz jak bajka, na wolnych winklach nie widać różnicy, natomiast na takich już ponad 120 jest miodzioAnonymous - Sob 08 Maj, 2010
Ryba napisał/a:
...
nic a nic nas to wszystko nie obchodzi... napisz co tam u kuzynki Ryba - Sob 08 Maj, 2010
AndreXSi napisał/a:
Ryba napisał/a:
...
nic a nic nas to wszystko nie obchodzi... napisz co tam u kuzynki
Ty no wszystko bym napisał, ale będzie beton jak kiedy¶ to przeczyta
Anonymous - Sob 08 Maj, 2010 możesz dać na PW Bart - Sob 08 Maj, 2010 +1
Barejka - Sob 08 Maj, 2010 Ryba, mi tez, mi tez na pw KonradMK - Sob 08 Maj, 2010 Ryba jedziesz bo stracisz zielony Ryba - Nie 09 Maj, 2010 wróciłem, ide spać - jutro w pracy wezme się za opisanie wszystkiego m8
E: ale nie jarajcie się bo nie ma fajerwerków Barejka - Nie 09 Maj, 2010 Ryba, nie doszedles??
bizon - Nie 09 Maj, 2010 albo nie ma zdjec Ryba - Pon 10 Maj, 2010 Nie no, nie ma sensacji bo doszlismy do wniosku ze i tak chu.ja z tego bedzie wiec przyjechalem do niej potem jakies spacerki po lodzi, kocyki, duperelki, nie bylo "tych" rzeczy - maksymalnie jakies buziaczki, przytulanie etc
Zrobila mi obiad, zjadlem, wykapalem sie i jazda na poludnie
Zachowalem sie jak cipa, wybaczcie
Btw wyslalem kilku osoba fot
I jeszcze jedno spostrzezenie - saxiak na pb98 przejezdza tyle samo co na pb100.bizon - Pon 10 Maj, 2010