jak się jeździ teesem? EmerytRs2 - Pią 20 Maj, 2011 foto siostry
nie auta...nie będzie koniobicia Anonymous - Pią 20 Maj, 2011 Ledwo sie przywitałem....
-obrazili mi TSa że ledwo jeździ
-wyzwali od geja
-chcieli zdjęcie siostry której nie mam
Ewidentnie widze że dobrze trafiłem
TS jakoś się odpycha,dupy nie urywa ,ale jak na toczydło do miasta daje rade.
To nie jedyny mój pojazd także przeznaczenie TS jest dla piękniejszej połówki na zakupy oraz dla mnie do zabawy na przełęcz salmopolską pomiędzy Szczyrkiem a Wisłą...anjas - Pią 20 Maj, 2011
smaszbobi napisał/a:
-obrazili mi TSa że ledwo jeździ
nie prawda!!! on tylko na papierze nie robi szału, ale na ulicy potrafi zaskoczyć! Miałem TSa przez 3 lata, wiem o czym mówię
smaszbobi napisał/a:
-wyzwali od geja
tylko nie wyzwali! nazwali będzie lepiej. Wyzwisko sugeruje coś negatywnego.
smaszbobi napisał/a:
To nie jedyny mój pojazd
mam nadzieję, że kolejnym jest jakieś combi albo cabrio, bo my tak naprawdę jesteśmy zakamuflowanym combi / cabrio clubem.was79 - Pią 20 Maj, 2011
anjas napisał/a:
smaszbobi napisał/a:
-wyzwali od geja
tylko nie wyzwali! nazwali będzie lepiej. Wyzwisko sugeruje coś negatywnego.
mi - Pią 20 Maj, 2011
anjas napisał/a:
tak naprawdę jesteśmy zakamuflowanym combi / cabrio clubem
sedan panie, tylko sedan! bizon - Pią 20 Maj, 2011
anjas napisał/a:
tak naprawdę jesteśmy zakamuflowanym combi / cabrio clubem
w dyszlu Anonymous - Pią 20 Maj, 2011 A wiec przepraszam klubową mniejszość seksualna jeśli poczuła (az sie boje tego określenia) urażona sformułowaniem "wyzwany". Jestem osobą tolerancyjną (do 2 metrów) i potrafię zrozumieć że dla niektórych to wręcz może być komplement...
Jeśli chodzi o pozostałe samochody to grupa VAG...kombi TDI w czarnym macie (efekt powstał ze ze starości akrylu) oraz golf 6 w TSI ale zmienimy również na TDI.Ryba - Pią 20 Maj, 2011 TDI to jedne z bardziej cenionych silników na tym forum.mi - Pią 20 Maj, 2011
smaszbobi napisał/a:
A wiec przepraszam klubową mniejszość seksualna jeśli poczuła (az sie boje tego określenia) urażona sformułowaniem "wyzwany".
spox, bez napięcia zupełnie.
smaszbobi napisał/a:
pozostałe samochody to grupa VAG...kombi TDI
oooo, wielkomiejsko!Janusz - Pią 20 Maj, 2011
smaszbobi napisał/a:
przełęcz salmopolską pomiędzy Szczyrkiem a Wisłą...
dobrze wiedzieć, w niedługim czasie powinien zostać tam zorganizowany jakiś "spot" jest tam gdzieś biedronka albo Tesco?? bo ja sobie nie przypominam EmerytRs2 - Pią 20 Maj, 2011 o Vag w TDi pysznie
smażbooby duzo ci pali?bizon - Pią 20 Maj, 2011 idzie z dolu? was79 - Pią 20 Maj, 2011 nie odpowiedm wam, bo nie upalał conajmniej roku NBL - Pią 20 Maj, 2011 Powitać nowych