Ostatnio było ogloszenie z tymi samymi zdjeciami ze to diesel z pakietem EVO...saxorulez - Czw 02 Paź, 2008 to czarne M3 rozrywa mosznęanjas - Czw 02 Paź, 2008 Dobra Foka:
O mamo gdzie takie slicznosci sie rodza....dzizas krajst! Oprocz nie orginalnej tapicerki na fotelach jest miodzio, i nie wiem czy wychodzily w takich kolorach. Mistrz!
Misiek_lbn napisał/a:
http://www.ricardo.ch/acc...eNr=0&PageNum=1
i możliwe że fajna w CH i za dobrą kasę...
Niezla, ale szkoda ze w 5d...Misiek_lbn - Sob 04 Paź, 2008 własnie ja myślę bardziej o 5D niż 3D, jest bardziej funkcjonalna i też mi się bardzo podoba k-mart - Sob 04 Paź, 2008 Jesli Chrzanek wszedl by w posiadanie tego, realnie byl by w stanie dohamowywac do nawrotow z 290kmh a na torze driftem przejsc zakret @180kmh
własnie ja myślę bardziej o 5D niż 3D, jest bardziej funkcjonalna i też mi się bardzo podoba
ja mialem r19 16v w 5d w jedynym slusznym kolorze granatowaym oraz jedyna sluszna faza 1
przebieg kolo 150 000 to juz na 99% sprzeglo powoli sie szykuje
co do tej powyzszej kolor nie orginalny a przynajmniej nigdy takiego nie spotkalem a dosc duzo 16v widzialem
tapcierka foteli nie orginalna blenda z tylu na foto nie widac ale poowinna byc w takie delikatnie paskia czarno szareMisiek_lbn - Nie 05 Paź, 2008 wasq, a już się pozbyłeś tej 19
why Anonymous - Nie 05 Paź, 2008