Greg - Nie 05 Paź, 2008 Ja bym tego auta nie ruszał. Już pisałem, jako Safety Car na Torze Poznań nie miało lekko. wasq - Nie 05 Paź, 2008
Misiek_lbn napisał/a:
wasq, a już się pozbyłeś tej 19
why
moze mialem pecha ale trafilem na wedlug mnie slabo jezdzacy egzemplarz palacy 15 litrow ( powymieniane sporo rzeczy posrpawdzane komputery bajery a i tak wedlug mnie slabo jezdzula moze one tak poprstu jezdza )
poztym jak ja kupowalem zalozenie bylo tkaie ze bedzie to drugei auto do jazdy na codzien a zaczela sie z niej robic skarbonka a po co mi dwie skarbonki
teraz jedyna skarbonka zostalo r5 PieQt - Nie 05 Paź, 2008
Greg napisał/a:
Ja bym tego auta nie ruszał. Już pisałem, jako Safety Car na Torze Poznań nie miało lekko.
wolę żeby ktoś miał taki samochód jako 4 w domu i jeździł nim po torze, niż bezmyślnie upalał fura po mieście. Kupując używkę samochodu o sportowych ambicjach, masz duże prawdopodobieństwo, że był pałowany - po to się kupuje takie fury. Jak ktoś robił to rozsądnie (wymiana olejów, dbał o samochód, nie gasił od razu silnika ze względu na turbo) to nie ma takiego dużego problemuM - Nie 05 Paź, 2008 A przy turbo trzeba czekać? Ja swojego zawsze gasze i nie mialem problemow nigdy.PieQt - Nie 05 Paź, 2008 po pałowaniu turbo trzeba poczekać - żeby olej się odrobinę przestudził - tak kiedyś mi powiedzieli i tak robięMick - Nie 05 Paź, 2008
eM napisał/a:
A przy turbo trzeba czekać? Ja swojego zawsze gasze i nie mialem problemow nigdy.
cucu bo u Ciebie jeszcze nic nie świszczy
fydi - Nie 05 Paź, 2008 Ktoś chyba nie wie jaki ma silnik pod maską http://moto.allegro.pl/it...xo_1_6_vts.htmlanjas - Nie 05 Paź, 2008 że tak powiem:
"chłodzisz turbo?" anjas - Nie 05 Paź, 2008
eM napisał/a:
A przy turbo trzeba czekać? Ja swojego zawsze gasze i nie mialem problemow nigdy.
przekozacki jest jak dla mnieCHRZANEK - Nie 05 Paź, 2008 Ma jakąś dziwną deskę rozdzielczą - amerykańskie tak mają ?? Czy tylko ten ZX3 ??PieQt - Nie 05 Paź, 2008 a najpiękniejsze w nim jest to, że kosztuje 6400$ (przynajmniej teraz)rasta - Nie 05 Paź, 2008
CHRZANEK napisał/a:
jakąś dziwną deskę rozdzielczą - amerykańskie tak mają ?? Czy tylko ten ZX3 ??
To jest przejściówka, kiedy w Europie wszedł Focus 2 (2004 rok), w USA wypuścil takie dziwadło - buda MK1, lamy i atrapa od MK 2, a wnętrze od niewiadomo czego
ZX3 wyglądał tak samo jak Europejskie MK1.pP - Nie 05 Paź, 2008
rasta napisał/a:
CHRZANEK napisał/a:
jakąś dziwną deskę rozdzielczą - amerykańskie tak mają ?? Czy tylko ten ZX3 ??
To jest przejściówka, kiedy w Europie wszedł Focus 2 (2004 rok), w USA wypuścil takie dziwadło - buda MK1, lamy i atrapa od MK 2, a wnętrze od niewiadomo czego