KonradMK - Pon 10 Maj, 2010 o i to jest dobra koncepcja.Michał - Pon 10 Maj, 2010 tak tak ryba,
Na bank ktoś da ci numer do swojej starej, abyś ją wy.jeb.ał
ochłoń dziecko trocheRyba - Pon 10 Maj, 2010
Synek napisał/a:
tak tak ryba,
Na bank ktoś da ci numer do swojej starej, abyś ją wy.jeb.ał
ochłoń dziecko troche
Dobrze tato.Janusz - Pon 10 Maj, 2010
Ryba napisał/a:
ochłoń dziecko troche
Dobrze tato.
i fotki mi wyślij w końcu.... bo ja jak zwykle nic nie dostałem... oszukisci i banda decydentów.Ryba - Pon 10 Maj, 2010
Janusz napisał/a:
Ryba napisał/a:
ochłoń dziecko troche
Dobrze tato.
i fotki mi wyślij w końcu.... bo ja jak zwykle nic nie dostałem... oszukisci i banda decydentów.
Poszlo,
kiedy jakis karting m8 ?
Przyszla sobota pasuje ?Janusz - Pon 10 Maj, 2010
Ryba napisał/a:
Janusz napisał/a:
Ryba napisał/a:
ochłoń dziecko troche
Dobrze tato.
i fotki mi wyślij w końcu.... bo ja jak zwykle nic nie dostałem... oszukisci i banda decydentów.
Poszlo,
kiedy jakis karting m8 ?
Przyszla sobota pasuje ?
ja już nie jeżdżę na gokardach... banda decydentów i oszustów..... jak w f1 wszystko zależy od karta... ostatnio chyba pierwszy raz nie wygrałem ze swoimi kolegami których zazwyczaj klepie i przy okazji tych co z nami jeżdżą też ( a i czasami niedzielny rekord dnia się trafi ) a ostatnio byłem przed ostatni
pojechaliśmy drugi raz zmieniłem gokarda i znowu byłem winner.
nie bede płacił za, to zebysie denerwować, czy się dokopie do dobrego karta
narazie muszę potestować pewien teren, to może będzie gdzie upalać na delikatnym nielegalu PieQt - Pon 10 Maj, 2010
Ryba napisał/a:
a najlepsze jest to ze laska kolo 35 a caly czas cisnela pod 170-190.
że niby co, że w tym wieku jeździ się tylko do 80??? bo nie kumamM - Pon 10 Maj, 2010 Takie są najgorsze i powodują najwiecej wypadkow.
Wyuzdana pani pracownik korporacji robi kariere i jej wszystko wolno.KonradMK - Pon 10 Maj, 2010 ps - Pon 10 Maj, 2010 no i gdzie tu dla nas ~trzydziestolatkow 35cio letnia panna to milf ???????
hh.org - laczy pokolenia Bonczek - Pon 10 Maj, 2010 Szkoda że milf a nie cougar
P.S. Coś się tu ostatnio szaro robi bizon - Pon 10 Maj, 2010 przybylo niebieskich, musialo przybyc szarych, musi byc rownowaga w przyrodzie Ryba - Pon 10 Maj, 2010
PieQt napisał/a:
że niby co, że w tym wieku jeździ się tylko do 80??? bo nie kumam
No ja jeszcze nie widziałem kobiety w wieku ponad 35 lat która w stu procentach wykorzystywałaby możliwości swojego samochodu (przynajmniej silnika), a tam miala 2.0 benzynkę więc jako tako to jeździło.
eM napisał/a:
Takie są najgorsze i powodują najwiecej wypadkow.
Wyuzdana pani pracownik korporacji robi kariere i jej wszystko wolno.
true, true...
Bonczek napisał/a:
Szkoda że milf a nie cougar
P.S. Coś się tu ostatnio szaro robi
true, true...
bizon napisał/a:
przybylo niebieskich, musialo przybyc szarych, musi byc rownowaga w przyrodzie
true, true
Bartli - Pon 10 Maj, 2010 Wystarczy klęknąć do miecza któremuś z czerwonych, i robisz się niebieski
Fajna ta kuzynka? Bo nie wiem czy prosić o foty bizon - Wto 11 Maj, 2010
Bartli napisał/a:
Wystarczy klęknąć do miecza któremuś z czerwonych, i robisz się niebieski