Yarko - Wto 11 Maj, 2010 chyba tu najlepiej pasuje
właśnie odebrałem taki mały drobiazg...
trophy/V6 spoiler kit zestaw zawiera wszystko co niezbędne do montażu tj. krótsze amortyzatory tylnej klapy, światło stopu wraz z przewodem, spryskiwacz, śrubki, podkładki i zaślepki teraz tylko wizyta u lakiernika i montujemy
iQ - Śro 12 Maj, 2010 Dzisiaj u mnie w pracy byl maly "urwal" Jakis koles ktory jezdzi takim wozkiem cztero tonowym do palet jedna dzisiaj zrzucil, z wysokosci osmiu metrow. Ladunek byl sporo wart bo byly to alufelgi do VW, nie wiem jakiego. Szkody to okolo 10.000€ a ubezpieczalnia raczej nie zaplaci bo koles nie ma karty na jazde tym sprzetem wiec wyglada na to ze bedzie musial sam to pokryc.
Ja takim cudem jezdzilem kilka razy a niedawno temu bylem na kursie zeby otrzymac uprawnienia chociaz moze uzyje go raz na 2-3 miesiace. Ale w razie czego jestem ubezpieczony wiec moge demolowac magazyn Barejka - Śro 12 Maj, 2010 iQ..., w polsce skonczyloby sie to ze za jakas kwote umowiliby sie ze kierowal tym czyms ktos z papierami i ubezpieczenie by zwrocilo i koles bylby zadowolony Anonymous - Śro 12 Maj, 2010 iQ, jako że jesteśmy w Polsce daj info:
-czy fele da się wyważyć
-ile chcą za ten ładunek?
PS. Czy ktoś ma namiar na jakiś dobry zakład prostowanie/spawanie felg aluminiowych? fajnie żeby dawali rabaty przy większej ilościiQ - Śro 12 Maj, 2010 Moze ktos sie podlozy, zobaczymy chociaz to raczej takie nie finskie
AndreXSi, nie wiem czy da sie wywazyc, nie przygladalem sie zbytnio. Widzialem kilka pogietych na ziemi i pelno pozgniatanych kartonow. A gdzie to pojdzie i za ile to nie wiem. Ale czekaj, jak koles bedzie musial za to placic to powiem ze jest kupiec na ten zlom Anonymous - Śro 12 Maj, 2010
iQ... napisał/a:
ze jest kupiec na ten zlom
Nie kupiec na złom, tylko moge to zutylizować i nie pobiore opłaty Bad-i - Śro 12 Maj, 2010 nie Finskie to juz jest to ze gosc jezdzil bez uprawnien iQ - Śro 12 Maj, 2010
AndreXSi napisał/a:
iQ... napisał/a:
ze jest kupiec na ten zlom
Nie kupiec na złom, tylko moge to zutylizować i nie pobiore opłaty
nie wiem czy ci sie zmiesci do puga wszystko iQ - Śro 12 Maj, 2010
Bad-i napisał/a:
nie Finskie to juz jest to ze gosc jezdzil bez uprawnien
to tez prawda. Z tego co mi wiadomo to pracuje tam juz dluugo. Widocznie nikogo to nie obchodzilo, do dzis...Bad-i - Śro 12 Maj, 2010 he he ile ja znam takich przypadkow, dopiero w momencie kiedy cos sie zesra to zagladamy do procedur.GeKo - Śro 12 Maj, 2010 Yarko, Osobiście przyznam, że wolę te nasze ori CUPowe lotki, ale jak na pełny zestaw to cena nie zabija.Yarko - Śro 12 Maj, 2010
GeKo napisał/a:
Yarko, Osobiście przyznam, że wolę te nasze ori CUPowe lotki, ale jak na pełny zestaw to cena nie zabija.
mój niestety nie był wyposażony w CUPową lotkę, podobno ma to związek z tym, że mam navi i w opcji z navi nie można było zamówić lotki z CUP'a. Po VIN'ie sprawdziłem w ASO listę wyposażenia fabrycznego mojego egzemplarza i właśnie lotki nie było
ale szczerze mówiąc to ta z trophy bardzo mi sie podoba, z CUP'a też jest ładna, mniejsza i idzie bardziej w linii dachu, ale za to trophy masywniejsza i tym samym agresywniejsza GeKo - Śro 12 Maj, 2010 A no jak takie buty, to dobre posunięcie przy okazji hamowałeś swoją 182, bo ciekaw jestem ile seria powinna mieć.Yarko - Czw 13 Maj, 2010
GeKo napisał/a:
A no jak takie buty, to dobre posunięcie przy okazji hamowałeś swoją 182, bo ciekaw jestem ile seria powinna mieć.
nie hamowałem jeszcze, w sumie czuję że zdrowo jedzie więc jak na razie nie widzę sensu,
planuję zrobić kpl. wydech, dolot i wystroić, bo nie ukrywam że kreski leona zrobiły na mnie wrażenie chciałbym osiągnać okolice 185KMMoRToN - Czw 13 Maj, 2010 A po co do tej lotki krótsze lifty ?