To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Yarko - Wto 11 Maj, 2010

chyba tu najlepiej pasuje :)

właśnie odebrałem taki mały drobiazg...

trophy/V6 spoiler kit :) zestaw zawiera wszystko co niezbędne do montażu tj. krótsze amortyzatory tylnej klapy, światło stopu wraz z przewodem, spryskiwacz, śrubki, podkładki i zaślepki :) teraz tylko wizyta u lakiernika i montujemy :)

iQ - Śro 12 Maj, 2010

Dzisiaj u mnie w pracy byl maly "urwal" ;D Jakis koles ktory jezdzi takim wozkiem cztero tonowym do palet jedna dzisiaj zrzucil, z wysokosci osmiu metrow. Ladunek byl sporo wart bo byly to alufelgi do VW, nie wiem jakiego. Szkody to okolo 10.000€ a ubezpieczalnia raczej nie zaplaci bo koles nie ma karty na jazde tym sprzetem wiec wyglada na to ze bedzie musial sam to pokryc.
Ja takim cudem jezdzilem kilka razy a niedawno temu bylem na kursie zeby otrzymac uprawnienia chociaz moze uzyje go raz na 2-3 miesiace. Ale w razie czego jestem ubezpieczony wiec moge demolowac magazyn :rotfl:

Barejka - Śro 12 Maj, 2010

iQ..., w polsce skonczyloby sie to ze za jakas kwote umowiliby sie ze kierowal tym czyms ktos z papierami i ubezpieczenie by zwrocilo i koles bylby zadowolony :rotfl:
Anonymous - Śro 12 Maj, 2010

iQ, jako że jesteśmy w Polsce daj info:
-czy fele da się wyważyć
-ile chcą za ten ładunek?

PS. Czy ktoś ma namiar na jakiś dobry zakład prostowanie/spawanie felg aluminiowych? fajnie żeby dawali rabaty przy większej ilości

iQ - Śro 12 Maj, 2010

Moze ktos sie podlozy, zobaczymy chociaz to raczej takie nie finskie :wall:

AndreXSi, nie wiem czy da sie wywazyc, nie przygladalem sie zbytnio. Widzialem kilka pogietych na ziemi i pelno pozgniatanych kartonow. A gdzie to pojdzie i za ile to nie wiem. Ale czekaj, jak koles bedzie musial za to placic to powiem ze jest kupiec na ten zlom ;D

Anonymous - Śro 12 Maj, 2010

iQ... napisał/a:
ze jest kupiec na ten zlom

Nie kupiec na złom, tylko moge to zutylizować i nie pobiore opłaty :>

Bad-i - Śro 12 Maj, 2010

nie Finskie to juz jest to ze gosc jezdzil bez uprawnien :)
iQ - Śro 12 Maj, 2010

AndreXSi napisał/a:
iQ... napisał/a:
ze jest kupiec na ten zlom

Nie kupiec na złom, tylko moge to zutylizować i nie pobiore opłaty :>

nie wiem czy ci sie zmiesci do puga wszystko :>

iQ - Śro 12 Maj, 2010

Bad-i napisał/a:
nie Finskie to juz jest to ze gosc jezdzil bez uprawnien :)

to tez prawda. Z tego co mi wiadomo to pracuje tam juz dluugo. Widocznie nikogo to nie obchodzilo, do dzis...

Bad-i - Śro 12 Maj, 2010

he he ile ja znam takich przypadkow, dopiero w momencie kiedy cos sie zesra to zagladamy do procedur.
GeKo - Śro 12 Maj, 2010

Yarko, Osobiście przyznam, że wolę te nasze ori CUPowe lotki, ale jak na pełny zestaw to cena nie zabija.
Yarko - Śro 12 Maj, 2010

GeKo napisał/a:
Yarko, Osobiście przyznam, że wolę te nasze ori CUPowe lotki, ale jak na pełny zestaw to cena nie zabija.

mój niestety nie był wyposażony w CUPową lotkę, podobno ma to związek z tym, że mam navi i w opcji z navi nie można było zamówić lotki z CUP'a. Po VIN'ie sprawdziłem w ASO listę wyposażenia fabrycznego mojego egzemplarza i właśnie lotki nie było :(

ale szczerze mówiąc to ta z trophy bardzo mi sie podoba, z CUP'a też jest ładna, mniejsza i idzie bardziej w linii dachu, ale za to trophy masywniejsza i tym samym agresywniejsza :)

GeKo - Śro 12 Maj, 2010

A no jak takie buty, to dobre posunięcie :) przy okazji hamowałeś swoją 182, bo ciekaw jestem ile seria powinna mieć.
Yarko - Czw 13 Maj, 2010

GeKo napisał/a:
A no jak takie buty, to dobre posunięcie :) przy okazji hamowałeś swoją 182, bo ciekaw jestem ile seria powinna mieć.

nie hamowałem jeszcze, w sumie czuję że zdrowo jedzie więc jak na razie nie widzę sensu,
planuję zrobić kpl. wydech, dolot i wystroić, bo nie ukrywam że kreski leona zrobiły na mnie wrażenie :) chciałbym osiągnać okolice 185KM

MoRToN - Czw 13 Maj, 2010

A po co do tej lotki krótsze lifty ?

lżejsze ? :rotfl: