a tak serio to ZAMECZEK... to jest mistrz absolutny
Kiedy znowu robimy jakieś nocne upalanie? Do dwóch tygodni moja 106 powinna być mobilna
Michał - Nie 22 Maj, 2011 jacek jest nie miły
chętnie mu wysprzęgle latarkie na piotrkowskiej za tydzieńJacek - Nie 22 Maj, 2011 tia..żebym znów Cię nie musiał do pokoju odprowadzać i portfela szukać.Bart - Nie 22 Maj, 2011 odprowadzałeś kogoś do pokoju i szukałeś portfela?Michał - Nie 22 Maj, 2011
japakałyJaco - Nie 22 Maj, 2011
qbica napisał/a:
Jaco napisał/a:
Janusz napisał/a:
a tak serio to ZAMECZEK... to jest mistrz absolutny
Kiedy znowu robimy jakieś nocne upalanie? Do dwóch tygodni moja 106 powinna być mobilna
dlugo cie znajde ŁukaszS3 - Nie 22 Maj, 2011 Te synek Ty to składaj bo Ci wypalę ten garaż! Ale wcześniej wezmę z niego coś fajnego (płytę do Misia) qbica - Nie 22 Maj, 2011 zrobie mu tam rewizje dzisiaj ŁukaszS3 - Nie 22 Maj, 2011
qbica napisał/a:
zrobie mu tam rewizje dzisiaj
To jak wchodzisz do garażu to po lewej stronie pod ścianą stoi Weź ją i przywieź do mnie tzn mnie nie będzie bo mała blondi czeka ale komuś w domu to zostaw qbica - Nie 22 Maj, 2011
ŁukaszS3 napisał/a:
qbica napisał/a:
zrobie mu tam rewizje dzisiaj
To jak wchodzisz do garażu to po lewej stronie pod ścianą stoi Weź ją i przywieź do mnie tzn mnie nie będzie bo mała blondi czeka ale komuś w domu to zostaw
sam se weź kolo 17, Jacka w domu nie będzie Jaco - Nie 22 Maj, 2011
ŁukaszS3 napisał/a:
Ale wcześniej wezmę z niego coś fajnego (płytę do Misia)
Faktycznie mam takie coś i tylko mi przeszkadza
ŁukaszS3 napisał/a:
To jak wchodzisz do garażu to po lewej stronie pod ścianą stoi
Dokładnie tam jest
qbica napisał/a:
sam se weź kolo 17, Jacka w domu nie będzie
o 16:45 będę czekał z latarą misiek86electro - Nie 22 Maj, 2011
Czesio napisał/a:
misiek86electro napisał/a:
czesiu tak miałem właśnie napisac: "nowy" ale mysle nie bo sie domysli i zawiedzie
Jak będziesz widział jakiś moj temat to zgłoś sie po zaległego telefonowego pomógł
vitesse - Pon 23 Maj, 2011
sonic_x napisał/a:
Witam wszystkich
witam
napisz cos wiecej o aucie Anonymous - Pon 30 Maj, 2011 Cześć wszystkim, od jakiegoś czasu juz przeglądam forum, więc wypadałoby się przedstawić i przywitać
Jestem Marcin, z Tychów. Mam golfa mk1, który od niedawna jest w kompleksowym remoncie, może będzie mi dane kiedyś się podzielić tym z Wami. Pozdrawiam.iQ - Pon 30 Maj, 2011 Witam