M - Pon 30 Maj, 2011 Witamy!was79 - Pon 30 Maj, 2011 Haj,
Tychy są fajne!
(musze tak twierdzić bo moja żona pochodzi stamtąd)iQ - Pon 30 Maj, 2011 was79, zona czytuje forum? was79 - Pon 30 Maj, 2011 niby nie, ale nigdy nic nie wiadomo, nie można się wychylać niepotrzebnie Yarko - Pon 30 Maj, 2011 Siema !
a nick Sekundka skąd się wziął ? Jacek - Pon 30 Maj, 2011 dopiero się weźmie jak wsadzi w to pudło jakiś turbo gnój po czipie i będzie je.bał wszystkich, wszystkich, wszystkich...nawet te 200 kunne zaklatkowane clia i 170 saxa na miastomisiek86electro - Pon 30 Maj, 2011 Witam!
Wielki + ode mnie za wzorowe przywitanie Anonymous - Pon 30 Maj, 2011 was79, są fajne są żebyś wiedział Yarko, tu już wiekowa historia sięgająca przedszkola Jacek, jakbyś zgadł..turbo gnojówka jest..w sumie nawet robi się bi-turbo gnojówka ale na pompie bez kompa
misiek86electro, Witam i ja Ciebie oraz dziękuję EmerytRs2 - Wto 31 Maj, 2011 cześć
nie wolałbyś nicka "secundo" ??
sekundka brzmi trochę pedalsko M - Wto 31 Maj, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
cześć
nie wolałbyś nicka "secundo" ??
sekundka brzmi trochę pedalsko
W sekundę wypłaca latarę Yarko - Wto 31 Maj, 2011
Sekundka napisał/a:
tu już wiekowa historia sięgająca przedszkola
myślałem, że dotyczy jakiejś kobiety Bonczek - Wto 31 Maj, 2011 Może sekundant latarnik?Bart - Wto 31 Maj, 2011
Yarko napisał/a:
Sekundka napisał/a:
myślałem, że dotyczy jakiejś kobiety
hehe, też pomyślałem o problemie "szybkostrzelności" Anonymous - Wto 31 Maj, 2011
Bart napisał/a:
Yarko napisał/a:
Sekundka napisał/a:
myślałem, że dotyczy jakiejś kobiety
hehe, też pomyślałem o problemie "szybkostrzelności"
problemie od razu... zobacz ile kobit obskoczy w jeden wieczór Jacek - Wto 31 Maj, 2011 tym turbo gnojem..i jak mało spali