Mam pytanko. Czy Radom jest rozkopany? Chodzi o trasę Kraków - Radom Ułęż.iQ - Sob 15 Maj, 2010 Wie ktos z was jak sciagnac taki alarm co przyczepiaja na ciuchy? Narzeczona byla na zakupach, kupila kilka siat a jak wychodzila to zaczelo dzwonic ale myslala ze bez powodu Po powrocie do domu okazuje sie ze na 1 rzeczy jest ten alarm a nie chce jechac 40km tylko po to zeby sciagneli to gowno...Anonymous - Sob 15 Maj, 2010 ja tez kiedys mialem taki porzypadek, wtedy go po prostu polamalem (byl plastikowy) ale podobno sa takei modele które jeśli połamiesz to zaleja ubranie jakas farbąiQ - Sob 15 Maj, 2010 to jest taki z farba wiec jak go potrktuje mlotkiem to ciuch bedzie do wyrzucenia Ponoc magnes pomaga ale nie mam takiego "mocnego".Bonczek - Sob 15 Maj, 2010 Ja kiedyś przewiercałem cieniutkim wiertłem przez środek.k-mart - Nie 16 Maj, 2010 dzisiaj, bedac w robocie, nagle strasznie zachcialo mi sie kupe.
To tak z ciekawostek dzisiejszego dnia.anjas - Nie 16 Maj, 2010
k-mart napisał/a:
dzisiaj, bedac w robocie, nagle strasznie zachcialo mi sie kupe.
Majkowi też się kiedyś zachciało i kupił ale jednak uznał, że kabrio fajniejsze. Zastanów się jeszcze.k-mart - Nie 16 Maj, 2010 Michał - Nie 16 Maj, 2010 heheheh MISTRZ ANJAS saxorulez - Nie 16 Maj, 2010 anjas, nice