jak tak paztre na kierownice.. to przypomina mi sie jedne biały hgt który an allegro sie chyab z rok spzredawał.. pod koniec staneło an tym z ebyła licytacja i na ilu staneło z atyle klient brał.. bez marudzenia przy ogladaniu juz..... a wczesniej był za naprawde smieszna kase wystawiany.. tak wiec cos z nim jest nie halo.. i to ostro chyba
To ten sam, tylko wtedy był wystawiony z wybuchniętym motorem (korba bokiem czy cuś), nie sprzedał go, jest ten sam właściciel
Teraz złożył motor i coś tam jedzie...saxorulez - Czw 09 Paź, 2008 AndreXSi,
a wiadomojak wystroił? bo w stolicy mieli z tym straszny problemAnonymous - Czw 09 Paź, 2008 Tego nie wiem, ale mogę spytać na następnych zawodachsaxorulez - Czw 09 Paź, 2008 zapytaj jeśli możesz bo bardzo mnie to ciekawistrick - Czw 09 Paź, 2008 http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C5743834
Faaajny kolorek CHRZANEK - Czw 09 Paź, 2008 No nie kiepski ...lenny - Czw 09 Paź, 2008 a fu, wogole nie ładny.....
niebieskie byly robione na rynek skandynawski w 200 sztukach jesli dobrze pamietam... kilka jednak sprzedalo sie tez w PL... 3-5 aut...
widzialem ostatnio niebieskiego typera - słaaabiuuutkko!CHRZANEK - Czw 09 Paź, 2008 A białe były ??
Chodzi mi czy w PL sprzedawane były ??FreeMan - Czw 09 Paź, 2008
potem ktos sie przyczepil do wykresu a wlasciciel Sporta na to :
barney81 napisał/a:
nie wiem jaka jest strata na hamowni... zeby to sprawdzić chyba trzeba by wyjąć silnik i sprawdzić na hamowni silnikowej.
zrobiłem to po to , żeby dać ogólny obraz stanu samochodu
niektórzy forumowicze widzieli auto i mogą sie wypowiedzieć
kolega KriSSo dodal od siebie ;
KriSSo napisał/a:
Przecież to jest jakiś pic na wodę, a nie moc na kołach. To typowy pomiar uwzględniający straty na kołach. Wystarczy zerknąć i przeanalizować wykres w ogłoszeniu, albo zerknąć w rubrykę "MOC NA: ...." To auto po prostu nie trzyma serii, co w sportach jest dość częste. Na miejscu sprzedającego wywaliłbym ten wykres szybciutko z aukcji, po cholerę to komu wiedzieć co i jak . Ma fabryczne 172 i tyle, wykresy pochować.
a wlasiciel Sporta skonczyl....:
barney81 napisał/a:
nie bede wywalał wykresu
zmierzyłem i tyle - 'moc na' jest orientacyjna straty na hamowni podwoziowej zawsze są
o ile straty na samej hamowni (chodzi o urządzenie pomiarowe) mozna jeszcze oszaczować , to straty powstałe w wyniku przeniesienia napędu na koła (skrzynia dyferencjał , sprzęgło, przeguby) są raczej trudne do zmierzenia
do sprawy podchodze uczciwie i nie bede wciskał nikomu kitu
gość z hamowni i tak powiedział, że to najmocniejszy sport jakiego sprawdzał, bo niektóre nawet nie przekraczają 150
pozdrawiam
Mick - Czw 09 Paź, 2008
FreeMan napisał/a:
...a wlasiciel Sporta skonczyl....:
barney81 napisał/a:
nie bede wywalał wykresu
zmierzyłem i tyle - 'moc na' jest orientacyjna straty na hamowni podwoziowej zawsze są
o ile straty na samej hamowni (chodzi o urządzenie pomiarowe) mozna jeszcze oszaczować , to straty powstałe w wyniku przeniesienia napędu na koła (skrzynia dyferencjał , sprzęgło, przeguby) są raczej trudne do zmierzenia
do sprawy podchodze uczciwie i nie bede wciskał nikomu kitu
gość z hamowni i tak powiedział, że to najmocniejszy sport jakiego sprawdzał, bo niektóre nawet nie przekraczają 150
pozdrawiam
Mam nadzieje Morgan, że nie hamowałeś tam swojego samochodu
nie obrazajac ludzi ktorzy pojechali do angli do pracy
ale nastepny wiesniak pojechal do angli kupil swiecidelko i pisze teraz niestworzone glupoty jakie mu angole nawciskali albo sam sobie wymyslil
198 km ze 136km a nawet glupi dolot nie ruszony tylko chamsko nalozony stozek K&N ladnie zasysajacy gorace powietrze a w miejscu seryjnej puszki jest ostry upal strick - Czw 09 Paź, 2008 http://moto.allegro.pl/it...rs_ss_1968.html
zakochałem sie PieQt - Czw 09 Paź, 2008 ten gość ma same takie w ofercie i wszystkie wyglądające w ten sam sposób - po pełnej renowacji, widziałem jego 3 auta i na aukcjach i były super - jak mieć amerykańca, to takiego
bulbulbulbul ... a nie jakieś 9 tys. obrotów i pilarka Barejka - Pią 10 Paź, 2008
nie obrazajac ludzi ktorzy pojechali do angli do pracy
ale nastepny wiesniak pojechal do angli kupil swiecidelko i pisze teraz niestworzone glupoty jakie mu angole nawciskali albo sam sobie wymyslil
198 km ze 136km a nawet glupi dolot nie ruszony tylko chamsko nalozony stozek K&N ladnie zasysajacy gorace powietrze a w miejscu seryjnej puszki jest ostry upal
oj daje wsia niesamowicie 138 koni vs 198 ludzka glupota nie zna granic