W tym akurat nie ma nic smiesznego, dziewczyna to jakas niby wschodzaca gwiazda w US a gosc mega $$. Na jego miejscu tez bym stukał - przynajmniej ma Michały zrobione (bo ogolnie jest brzydka)Ryba - Wto 18 Maj, 2010 co najgorsze... kiedys mialem dziewczyne ktora mowila zebym z nia uprawial seks oralny, i mi sie tutaj wytarlo strasznie i... tu tez.. od ud
yebany
Nowe teksty:
- Zaqrwimy dęsa ?
- Zajebista dupa jesteś z ryja
- Ładne buty... Połykasz ?
- Daję ci wybór: albo się ruchamy albo pierd0limy
- Na gurze rurze
na dole fiolki
rub loda
- jak na tak gruba dziewczyne, to malo sie pocisz
- chodź poćwiczymy skoki na tyczce
- widzisz te gwiazdy ? Przy tobie to chój
Fake edit:
Z gory przepraszam admina eM i innych ktorych urazilo moje infantywne poczucie humoru, ale na prawde - niektore z tych tekstow mnie rozbrajaja Jakarti - Wto 18 Maj, 2010
Ryba napisał/a:
rub loda
rób, rób
Ryba napisał/a:
infantywne poczucie humoru
infantylne? Ryba - Wto 18 Maj, 2010
Jakarti napisał/a:
Ryba napisał/a:
rub loda
rób, rób
Ryba napisał/a:
infantywne poczucie humoru
infantylne?
bla, oczywko infantylne - literowka.
A ten kto napisal wszystko z "rub", "rurze" (chodzilo o roze oczywko), to chyba specjalnie tak z bledem Bart - Wto 18 Maj, 2010
Barejka napisał/a:
http://fishki.net/comment.php?id=69578
kolega Geriavit niezłą dupę wyrwał na postoju Jakarti - Wto 18 Maj, 2010 dość Jakarti - Wto 18 Maj, 2010 sporo tej wody u Was w Krakowie
Zaraz mosty podleje i sie zawala Jakarti - Wto 18 Maj, 2010 jeszcze jedno dobre zdjecie
jak to jest z takimi zaporami?
czy przy swiadomosci tego, ze beda wielkie opady nie powinno sie spuscic MAX wody z takiej zapory przed tymi opadami?? mowili od dawna, ze bedzie lało.
chyba, ze spuscili ale nie dało rady zwolnic takiej masy wody Bad-i - Wto 18 Maj, 2010 co do zbiornikow i zapor, niestety czego by nie zrobili nie da to znacznej poprawy (powiedzieli ze nie da zadnej).
Jezeli chodzi o zdjecie z Krakowa, przy ty moscie woda juz weszla na to zielone zbrojenie a fala ma byc dopiero za 2 godziny qbus - Wto 18 Maj, 2010 W Dobczycach spuscili na tyle ile pozwolily wladze, a i tak w tym momencie jest wielka awantura bo zalalo Proszówki i wg mieszkancow jest to wina wlasnie wladz ktore pozwolily na spuszczenie wody z zapory.
U mnie wczoraj Zarabie czyli strefa turystyczna Myślenic zostało zmiecione z powierzchni, płyneło ponad 150 dm sześciennych więcej na sek niż podczas powodzi w 1997 roku.
Dwie fotki po tym jak juz woda opadla, dzis jest jej spowrotem nieco wiecej.
Barejka - Wto 18 Maj, 2010 http://docs.google.com/View?id=dgg2hhpx_7dzgnvnd4 Franek - Wto 18 Maj, 2010 Myślałem że ktoś sobie wymyślił tą historię, ale jest o tym już dość głośno
http://www.tvn24.pl/-1,16...,wiadomosc.htmlBad-i - Wto 18 Maj, 2010 drugiego dnia zmienił bym numer i tyleJakarti - Wto 18 Maj, 2010
Bad-i napisał/a:
co do zbiornikow i zapor, niestety czego by nie zrobili nie da to znacznej poprawy (powiedzieli ze nie da zadnej
ciezko w to uwierzyc..
to po chuj sie robi te tamy?
wiem, ze powinno ich byc wiecej ale skoro teraz mamy wiecej wody niz 1997, a nie zalalo jeszcze Wroclawia czy innych to moze nie bedzie tak zle.. moze jednak cos sie zmienilo przez te 13 lat..
jest gdzies zdjecie/kamerka z Krakowa na ten most?
u nas fala ma byc w weekend.. pamietam jak jeszcze stal mosty syreny (tymczasowy, 20 letni ) i jechalem z ojcem samochodem po tym moscie jak tyle tej wody bylo.. niemile uczucie..