M - Pon 07 Maj, 2007 Bezwypadkowy,kupiony w salonie w Polsce,serwisowany w aso,jezdzila nim kobieta.
OKAZJA! Misiek_lbn - Pon 07 Maj, 2007 można już rezerwacje robić
kurde śmiech śmiechem, ale najgorsze jest to, że każdy z nas wie że tak pewnie będzie... :566: :573:Rudello - Pon 07 Maj, 2007 moj dziadek tez powiedział ze do zrobienia jest widzał w Łomży w jakims warsztacie jak bmw po ostrym dwonie prostuja... zaczepiaja lancuchy o auto i rozciagaja autko do stanu rzeczywistego komedia jak dla mnie.Anonymous - Wto 08 Maj, 2007 Ziom, moje zdanie znasz. Dobrze ze jestes caly bo takie akcje wesole nie sa. Bedzie dobrze!M - Wto 08 Maj, 2007 Panowie i Panie ostatni news jest taki ze Toyota prawdopodobnie przejmie SUBARULoko - Wto 08 Maj, 2007 Fiat tez jest wlascicielem ferrari, ale na szczescie ferrari nie zeszlo do poziomu fiata , wiec pewnie tak samo bedie w tym przypadku.szymlorek - Wto 08 Maj, 2007
Rudecki napisał/a:
moj dziadek tez powiedział ze do zrobienia jest widzał w Łomży w jakims warsztacie jak bmw po ostrym dwonie prostuja... zaczepiaja lancuchy o auto i rozciagaja autko do stanu rzeczywistego komedia jak dla mnie.
Ziom nie chce straszyć ale tak nie tylko w Łomży się dzieje- taką ramę znajdziesz w praktcznie każdym zakładzie blacharskim, a co do zaczepiania o auto to wierci sie poprostu dziury w progach i o nie zaczepia z tego co kojaże Niestety to zjawisko całkowicie powszechne w dzwonionych autach..M - Wto 08 Maj, 2007
Loko napisał/a:
Fiat tez jest wlascicielem ferrari, ale na szczescie ferrari nie zeszlo do poziomu fiata , wiec pewnie tak samo bedie w tym przypadku.
hehehe loko ale co ty porownujesz fiata do toyoty?
w fiacie nikt nie słyszał słowa "jakość"Rudello - Wto 08 Maj, 2007 ziooom domyslam sie ze tak sie dzieje nie tylko tam. To miała byc taka mini hitoryjka apropo przyszlosci mojego vw szymlorek - Wto 08 Maj, 2007
Rudecki napisał/a:
ziooom domyslam sie ze tak sie dzieje nie tylko tam. To miała byc taka mini hitoryjka apropo przyszlosci mojego vw
Wybacz ostatnio za dużo obowiązków mam na głowie i nie czytam między wierszami Jakarti - Wto 08 Maj, 2007
eM napisał/a:
w fiacie nikt nie słyszał słowa "jakość
a w hondzie DESIGN Anonymous - Wto 08 Maj, 2007 dobry temat w sumie:
mi sie podoba:
i podobno jakosc tez jest.saxorulez - Wto 08 Maj, 2007 ostatnio psvts testował jedne egzemplarz i się popsółps - Wto 08 Maj, 2007 tia... stylistyka wg mnie super. Materiały całkiem całkiem. Zawias nawet OK, ale...!
układ kierowniczy - masakra - za mocne wspomaganie.
testowy egzemplaz - 2000km przebiegu - wydawal baaardzo niesympatyczne dzwieki z okolic przedniego zawieszenia - syko-stuko-świsty. Pan z Fiata zrobił tylko gupią minę gdy o to zapytałem Loko - Wto 08 Maj, 2007
eM napisał/a:
Loko napisał/a:
Fiat tez jest wlascicielem ferrari, ale na szczescie ferrari nie zeszlo do poziomu fiata , wiec pewnie tak samo bedie w tym przypadku.
w fiacie nikt nie słyszał słowa "jakość"
Nie zauwazylem zebym porównywal fiata do toyoty, gdzies Ty to wyczytal?
Napisalem tam tylko, ze wedlug mnie nic to nie zmieni.