M - Pon 25 Lip, 2011 Tak, na sygicu bardzo ladnie prowadzi, szybko łapie fixa i się nie gubi.GeKo - Pon 25 Lip, 2011 YarkoOnly HTC. Bierz Desire, jeśli chcesz większego ekranu i lepszego obrazu to Desire HD.
Wildfire'a nie polecam ze względu na slabą rozdzielczość ekranu.
Co do Galaxy S przy testach wydajnościowych wypada gorzej od Desire, ale mnie osobiście wkurzal interfejs.M - Pon 25 Lip, 2011
GeKo napisał/a:
YarkoOnly HTC. Bierz Desire, jeśli chcesz większego ekranu i lepszego obrazu to Desire HD.
Wildfire'a nie polecam ze względu na slabą rozdzielczość ekranu.
Co do Galaxy S przy testach wydajnościowych wypada gorzej od Desire, ale mnie osobiście wkurzal interfejs.
Geko, mowa jest tu o modelu ACE - to jest raczej inna półka niż te telefony które wymieniasz.PiTT - Pon 25 Lip, 2011 reklamowali w Playu Desire Z za 1zł.
Sygic działa superbizon - Pon 25 Lip, 2011 sygic jest super interfejsowo, ale jego dane dotyczace polski sa, ze tak powiem, srednie.M - Pon 25 Lip, 2011 Pani z Sygica ma głoś podmiejskiej blachary Yarko - Pon 25 Lip, 2011 HTC Desire i Desire Z są za zeta, tak samo jak ACEGeKo - Pon 25 Lip, 2011
bizon napisał/a:
sygic jest super interfejsowo, ale jego dane dotyczace polski sa, ze tak powiem, srednie.
+1
M dlatego skoro Galaxy S mnie rozczarował (za wyjątkiem ekranu, miażdży) to się nie spodziewam cudow po ACE. Czasami idzie coś lepszego wyrwać za 1zl czy przysłowiową stówkę.zefir - Pon 25 Lip, 2011
Yarko napisał/a:
HTC Desire i Desire Z są za zeta, tak samo jak ACE
to wez Desire jest bardziej poreczny jak chcesz z nim duzo jezdzic:)
ja powiem wam ze ostatni likend, lodz-wawa- troche smigania po wawie i powrot korzystalem z maps.google nawigacji dla androida, super sprawa, bez jakis super opcji, ale sprawnosc dzialania absolutnie miszcz.106 - Pon 25 Lip, 2011 ja polecam fujizefir - Pon 25 Lip, 2011 zreszta dzieki niej wrocilem z Platy do domu , jak zachcialo mi sie spacerku bizon - Pon 25 Lip, 2011 gugle bede musial przetestowac przy najblizszej okazji, moze sie okazac, ze nie ma sensu placic za naviexperta.zefir - Pon 25 Lip, 2011 polecam, cholernie prosta i daje kilka alternatyw w trasach plus jak sie podepniesz do sieciuni, pokazuje mniej wiecej sytuacje korkow na trasie, co u mnie sie sprawdzilo Yarko - Pon 25 Lip, 2011 wziąłem HTC Desire Z za ziko
mistrz wyścik
Dzięki Panowie za pomoc vitesse - Wto 26 Lip, 2011 mial ktos stycznosc z se vivaz pro ?