ICE - In Car Entertainment - [GRY] Swiateczne strzelanko w CS
fydi - Pon 25 Lip, 2011 nie chcę innych zniechęcać, ale dla mnie ta gra jest trochę słaba M - Pon 25 Lip, 2011 W jakim sensie słaba? Grałeś już?fydi - Pon 25 Lip, 2011
M napisał/a:
W jakim sensie słaba? Grałeś już?
Tak, grałem. Nie wiem trudno powiedzieć, nie przypadła mi do gustu. To jest coś takiego jak openarena, że się biega i strzela cały czas "prawie na oślep" Anonymous - Pon 25 Lip, 2011 Zamiast sioe zebrać o pograć w cs to wymyślacie jakieś fanaberie !M - Pon 25 Lip, 2011
fydi napisał/a:
M napisał/a:
W jakim sensie słaba? Grałeś już?
Tak, grałem. Nie wiem trudno powiedzieć, nie przypadła mi do gustu. To jest coś takiego jak openarena, że się biega i strzela cały czas "prawie na oślep"
fydi - w istocie tf jest nawalanka ale coz o to wlasnie chodzi w tego typu grach. natomiast tak jak pisalem po chwili gry zaczyna sie klarowac mocno gra zespolowa. medyk moze leczyc wszystkich, technik buduje samostrzelajace dzialko ktore wspiera linie obrony, szpiegiem mozesz udawac gracza z drugiej druzyny i wsadzic noz w plecy,sniper, podpalacz, gruby - kazdy ma swoja role i mocne slabe strony. Fajne jest to ze grasz postacia ktora najlepiej przypada Ci do gustu. Na poczatku w tf ciagle ginalem i ciezko bylo grac. Takze polecam na dluzsza gre - szczegolnie w trybie payload.fydi - Pon 25 Lip, 2011
M napisał/a:
fydi - w istocie tf jest nawalanka ale coz o to wlasnie chodzi w tego typu grach. natomiast tak jak pisalem po chwili gry zaczyna sie klarowac mocno gra zespolowa. medyk moze leczyc wszystkich, technik buduje samostrzelajace dzialko ktore wspiera linie obrony, szpiegiem mozesz udawac gracza z drugiej druzyny i wsadzic noz w plecy,sniper, podpalacz, gruby - kazdy ma swoja role i mocne slabe strony. Fajne jest to ze grasz postacia ktora najlepiej przypada Ci do gustu.
Wiem, wiem. Na razie nie wyrzucam tf, ale trochę się zniechęciłemM - Pon 25 Lip, 2011 spoko, daj znac jak bedziesz gracBarejka - Pon 25 Lip, 2011 to kiedy gramy w cs? M - Pon 25 Lip, 2011 ja już gram w csa ponad 10 lat, chyba styknie.
Moj nick w steamie - maciek1307Barejka - Pon 25 Lip, 2011 ja tylko ba serwerze z paintballemfydi - Pon 25 Lip, 2011
M napisał/a:
Moj nick w steamie - maciek1307
Brak grup lub graczy, którzy pasują do Twoich kryteriów wyszukiwania.Vlodarsky - Wto 26 Lip, 2011
fydi napisał/a:
Brak grup lub graczy, którzy pasują do Twoich kryteriów wyszukiwania.
Maciek gra już tak długo, że on jest sam sobie serwerem - nie znajdziesz go - on jest grą !Janusz - Pią 02 Gru, 2011 odswierzamy cos temat ??Anonymous - Pią 02 Gru, 2011 jak tu nikt nie chce grać tylko ps3 i xboxRyba - Pią 02 Gru, 2011 Ja się pisze na csa