To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Sciganie trochę inaczej :-)

Pirania - Pon 21 Lip, 2014

staramy się nie jeździć, tylko tam gdzie nie ma innej możliwości, najszybciej jak sie da ;-)
Anonymous - Pon 21 Lip, 2014

Rasta-do takich maratonów uzywa sie "zwykłych" rolek czy moze cos jak panczeny?
Chloru - Pon 21 Lip, 2014

rabarbar, panczeny. Zresztą widać na tej focie co rasciak wrzucał.

roj - Pon 21 Lip, 2014

Pirania napisał/a:
A my w sobotę pocisnęliśmy z Ochoty nad Zegrze, niby w sumie wyszło 40km, wiec nie jakiś porażający wynik ale przyznam, ze brak dobrych dróg, rozhuśtane chodniki, jechanie odcinkami po szosie, skwar i wyładowane plecaki (namiot, spiwory itp) spowodowało, że konkretnie się umordowaliśmy, niestety następny dzień przywitał nas ulewą i nie odpuszczał wiec droga powrotna już autem.

mieliście to auto w plecaku z namiotem i śpiworem? :faja:

zefir - Wto 22 Lip, 2014

Panowie kto biegnie Bieg Powstania Warszawskiego teraz w sobote oprocz Bizona i Alexa?
Bonczek - Wto 22 Lip, 2014

zefir, przykumaj się na piwko później ;)
zefir - Wto 22 Lip, 2014

wracam do Lodzi Bonczek w sobote po biegu, moge do Ciebie w piatek wpasc na wieczorek kulturalny :)
PiTT - Wto 22 Lip, 2014

zefir napisał/a:
Panowie kto biegnie Bieg Powstania Warszawskiego teraz w sobote oprocz Bizona i Alexa?

pewnie jeszcze kilka osob :rotfl:

Bonczek - Wto 22 Lip, 2014

zefir napisał/a:
wracam do Lodzi Bonczek w sobote po biegu, moge do Ciebie w piatek wpasc na wieczorek kulturalny :)

Zapraszam ;)

PiTT - Śro 23 Lip, 2014

pytanko do fanatyków rolek :)
co byście polecili na początek, moja Ewa chce pojeździć, ja to pozostane przy rowerze :)
czy w takich sklepach jak gosport albo decathlon warto kupować czy lepiej omijać?

was79 - Śro 23 Lip, 2014

Kupuj polecane tutaj - chyba Rasta polecał - fila. W decathlonie promo było (coś 350zł). Trochę szkoda kupowac rolki za 1kzł, jak się nie spodoba ;D
Ja też zacząłem niedawno jeździć. Wczoraj ciachnąłem 20 km.

anjas - Śro 23 Lip, 2014

Ja kupiłem właśnie Fila w decathlonie. Za niecałe 400. Jak na początek OK.
PiTT - Śro 23 Lip, 2014

tak to niby cisza i nikt sie nie chwali a tu polowa forum na rolkach pogina :D
anjas - Śro 23 Lip, 2014

w moim przypadku słowo "pogina" jest zdecydowanie na wyrost :D
Kamill - Śro 23 Lip, 2014

Ja bym pojechał do decathlonu założył takie rolki i pojeździł po sklepie z 10min w jednych 10min w drugich - nikt mi uwagi nie zwrócił więc chyba można ;)
Mam fila od Rasty właśnie takie z decathlonu i ja np musiałem robić spore kombinacje w wkładkami żeby nie umrzeć z bólu po kilkuset metrach.