HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
Jacek - Czw 01 Mar, 2012
Michał napisał/a:
na szczęście mortona nie będzie, więc wieczorny turniej w ilości wychlanego alkoholu jest moj.
ty klocu może wpadnę z flaszkientem zefir - Czw 01 Mar, 2012 ja tez planuje przełożyć majówke i podbić jak bedzie taki skład Michał - Czw 01 Mar, 2012 no a po co ja tam jade , przeca nie jedzić tylko spotkać sie ze starymi mordami z forum
Maras - obiecuje. Poza tym lachonów nie będzie, wiec cały wieczór przeznaczam na ciebie Anonymous - Czw 01 Mar, 2012 ochlaj planowany na piątek czy sobote??M - Czw 01 Mar, 2012 Szala przeważa sie na piątek Anonymous - Czw 01 Mar, 2012 jesli piątek to prawdopodobnie będezefir - Czw 01 Mar, 2012 czy ktoś będzie leciał przez Łódź, żeby ogarnąć mnię bo jak zaczniemy z Majkiem to dopiero w poniedziałek do auta wsiąde M - Czw 01 Mar, 2012
zefir napisał/a:
czy ktoś będzie leciał przez Łódź, żeby ogarnąć mnię bo jak zaczniemy z Majkiem to dopiero w poniedziałek do auta wsiąde
Sporo osób z wawy będzie U mnie na prawy rezerwacja już jest zefir - Czw 01 Mar, 2012 no ale chyba wawa nie bedzie leciała przez łódź tylko krajową 2?roj - Czw 01 Mar, 2012 To może w piątek lajtowo w poznaniu aw sobotę gruzowanie w wwa? zefir - Czw 01 Mar, 2012 nie ma problemu moge wrocic z wawy w niedziele PKP Bonczek - Czw 01 Mar, 2012 I wszystko Jakarti - Czw 01 Mar, 2012
PieQt napisał/a:
losowe wypadki mogę jedynie mnie powstrzymać, przynajmniej taki stan na dzi
zayebiscie!!!!!!!!
Szwagierczak mowi ciekawe rzeczy ale potrafi sie rozgadac..
to co jest ciekawe jest na max godzinke.. a moze mowic i 3.M - Czw 01 Mar, 2012 Jaka w odpowiedniej chwili (po 30min) powie "Dobra, nie pyerdol już, jeździmy" Marek23 - Czw 01 Mar, 2012 Ja i tak będę bez fury,więc posłucham i pewno zadam z milion pytań