Bonczek - Śro 24 Lut, 2016 Ja szukam KAM'a jakbyś ktoś coś, dajcie znać.anjas - Śro 24 Lut, 2016 Key Account Manager w Mercedesie to pewnie ktoś zarządzający zbiorem kluczyków od firmowych fur EmerytRs2 - Czw 25 Lut, 2016
Kenet napisał/a:
Może się jeszcze zajmiecie hodowlą jedwabników?!
Cartoon - Czw 25 Lut, 2016
Bonczek napisał/a:
Ja szukam KAM'a jakbyś ktoś coś, dajcie znać.
Da się przerobić PMa na KAMa ? zefir - Czw 25 Lut, 2016 Wszystko sie da Alexxx - Czw 25 Lut, 2016
Bonczek napisał/a:
Ja szukam KAM'a jakbyś ktoś coś, dajcie znać.
Da się przerobić SC na KAM'a?
zefir napisał/a:
Wszystko sie da
To idę w to anjas - Czw 25 Lut, 2016 i to ASAP, bez FAKAPUzefir - Czw 25 Lut, 2016 pracuje ktos od nas albo procował w Agorze?
bo mam kilka pytan
a wracajac do tematu: KTO SIEJE ASAPY TEN ZBIERA FAKAPY kamil - Czw 25 Lut, 2016 w pół do fakapaCartoon - Czw 25 Lut, 2016 tak w temacie - zamówiłem sobie ostatnio nową klawiaturę EmerytRs2 - Czw 25 Lut, 2016 Idealna jak dla mnie kosmita - Śro 16 Mar, 2016 Panowie, może szukacie pracownika albo znacie kogoś kto szuka student prawa w Warszawie szuka pracy Qukie - Śro 16 Mar, 2016 Ładna koleżanka z sympatycznym biustem i szerokim uśmiechem szuka pracy w logistyce, gdzie ma już spore doświadczenie, Łódź, Warszawa, ktoś coś? (zdjęć nie będzie)
tudzież
Koleżanka szuka pracy w logistyce, gdzie ma już spore doświadczenie, Łódź, Warszawa, ktoś coś? (zdjęć nie będzie)
Kenet - Śro 16 Mar, 2016 Bezpłatny tygodniowy staż u mnie w mieszkaniu? Bo mam sporo do wywiezienia z komórki lokatorskiej i nie wiem jak to logistycznie ogarnąć najlepiej Jakarti - Czw 17 Mar, 2016 kosmita,
mowisz o sobie czy o jakims ziomku swoim?