mi - Czw 14 Lut, 2013 to starszy brat Geko ponoć!
(swoją drogą ten sprinter się chyba sprzedawał jakoś, w telewizorze go przynajmniej czasem widać)Franek - Czw 14 Lut, 2013
Michał napisał/a:
yebany .... wszystko wie
Wlasnie tez o tym pomyslalem.
Bart, sa jakies fora dla Busów np?Jakarti - Czw 14 Lut, 2013
Cytat:
Bart, sa jakies fora dla Busów np?
po co skoro znasz Barta? mi - Pią 15 Lut, 2013
Franek napisał/a:
Bart, sa jakies fora dla Busów np?
Bart wyjechany, więc pozwolę sobie odpowiedzieć za niego: jakieś jest, ale siedzą na nim ludzie.. Teges... Jest w każdym razie, brat mi opowiadał.B-Rey - Pią 15 Lut, 2013 Nowe fotki z nowego Clio RS.
Jakiś Magneride?
I jakiś system hamowania wewnętrznych kół na zakręcie
monopolak - Pią 15 Lut, 2013 Mercedes podreguluje rs szóstke.
BLE BLE BLE silnik z turbo, coś tam, hothatch, coś tam..
Co ciekawe, specjalny generator symuluje rasowe odgłosy silnika i emituje je... z głośników w kabinie. Do dyspozycji są ścieżki dźwiękowe różnych aut, a wśród nich m.in. Alpine A110, Renault 8 Gordini czy Nissana GT-R. Aplikacja uwzględnia pozycję pedału gazu i prędkość podróżowania, a kierowca może zmieniać poziom natężenia dźwięku.
...ble ble ble nasze klio jest najlepsze.
Już wierzę w sukces nowego clio... Prawdziwy hothecz, nie ma co mi - Nie 17 Lut, 2013 a w m5? W focusie zresztą niewiele lepiej.Bart - Nie 17 Lut, 2013 http://moto.pl/MotoPL/1,8...gaz_Aquila.htmlB-Rey - Nie 17 Lut, 2013
mi napisał/a:
focusie zresztą niewiele lepiej.
W Focusie jak się nie mylę to jest rura pociągnięta do wnętrza z dolotu.
Co on tak świszczy? mi - Nie 17 Lut, 2013 to tak zwany jet-effect. Tym się rwie dupy "na lotnika"Mrozu - Nie 17 Lut, 2013 ależ on pięknie gada Bart - Nie 17 Lut, 2013
mi napisał/a:
to tak zwany jet-effect. Tym się rwie dupy "na lotnika"