Anonymous - Pon 01 Sie, 2011 Maciusiowy, no już... witam ponownie mi - Pon 01 Sie, 2011 ale awatar dobry był, buntowniczy! Byłeś takim jakby kontr-ekspertem!Anonymous - Pon 01 Sie, 2011 taki powiedzmy Expert-Buntownik... to prawie jak Jeżdżący-na-Biopaliwie albo Rajdowiec-na-Gasss.... to zmieniam nazad! a co!
może każdy zmieni jedno słowo w podpisie... przecz z nudą anjas - Pon 01 Sie, 2011 kurcze, teraz nie wiem jak rozróżnić wypowiedzi eksperckie i nieeksperckie i muszę czytać wszystko...M - Pon 01 Sie, 2011
anjas napisał/a:
kurcze, teraz nie wiem jak rozróżnić wypowiedzi eksperckie i nieeksperckie i muszę czytać wszystko...
Jeśli nie możesz tego pokonać to się przyłącz... proste. anjas - Pon 01 Sie, 2011
M napisał/a:
Jeśli nie możesz tego pokonać to się przyłącz... proste.
ja jestem raczej z tych nieśmiałych... do eksperta mi daleko, więc chyba nie zdecyduję się na ten krok.mi - Pon 01 Sie, 2011 spójrzmy prawdzie w oczy - każdemu daleko do eksperta! Ale rozświetlenie się choć przez moment jego blaskiem pozostawia niezapomniane wrażenia...anjas - Pon 01 Sie, 2011
mi napisał/a:
spójrzmy prawdzie w oczy - każdemu daleko do eksperta! Ale rozświetlenie się choć przez moment jego blaskiem pozostawia niezapomniane wrażenia...
żebyś tylko żonie nie kazał grać dziś na gitarze z petem w ustach Anonymous - Pon 01 Sie, 2011
mi napisał/a:
spójrzmy prawdzie w oczy - każdemu daleko do eksperta! Ale rozświetlenie się choć przez moment jego blaskiem pozostawia niezapomniane wrażenia...
...efekt niczym skutek polizania kontaktu.martin.h - Pon 01 Sie, 2011 Ja pie.dole, ale po.eby mi - Pon 01 Sie, 2011
anjas napisał/a:
żebyś tylko żonie nie kazał grać dziś na gitarze z petem w ustach
to nie tak, tu trzeba poważniejszych działań - muszę porzucić żonę i poderwać kilka dziewcząt .jpg Anonymous - Pon 01 Sie, 2011
edit: "janko muzykant to moj mistrz"? Janusz - Śro 03 Sie, 2011 witaj, jest taki zwyczaj ze w ciągu 24h od pierwszego wpisu musisz zamieści fotki fury, siostry i brata, inaczej ban