kurde, jaki cfaniak
powinien zgłosić na policję, tylko jak udowodni to że wysłał coś innego niż otrzymał bizon - Czw 20 Maj, 2010 moze miec klopoty za rozpowszechnianie danych osobowych.Vlodarsky - Czw 20 Maj, 2010
PiTT napisał/a:
powinien zgłosić na policję, tylko jak udowodni to że wysłał coś innego niż otrzymał
ja gimnazjum skonczyłem 4 lata temu i wtedy takich pomysłow jeszcze nie mieliśmy.
Natura ma rozne przewrotne pomysły zeby przedłużyć gatunek
arssss - Czw 20 Maj, 2010
Cytat:
Dziewczęta i chłopcy najwyraźniej nie zdawali sobie sprawy, że uprawiając seks można zajść w ciążę
M - Czw 20 Maj, 2010 Ryba podobno juz tam jest i szuka następnych chętnych Marek23 - Czw 20 Maj, 2010 Miałem (moja mama teraz ma) C2 VTR 1.6 sensodrive. Auto było kupione od kolegi , z przebiegiem 50.000 KM, salonowe, bezwypadkowe. Uważam że to świetny samochód, bardzo poręczny, z niesamowitą ilością miejsca w środku (z przodu). W mieście spisuje się rewelacyjnie. Spalanie od 11 - 13 zależy od stylu jazdy i odcinków. W trasie... cóż do 120 km/h pali 7-8 , do 140 9-10, w okolicach 160 - 11l. Co ciekawe mój egzemplarz był dosyć szybki i wygrywał VTSami, mimo teroetycznie mniej koni (110 KM). Ze skrzyni byłem również zadowolony, po kilku dniach nauki, potrafiłem wycisnąć z niej odpowiedni czas zmiany biegu . Z zalet: fenomenalne fotele, super ergonomia konsoli. W standardzie czujnik deszczu, oświetlenia zew, sterowanie radiem z pod kierownicy, audio nawet niezle gra, a zmiana głośników powoduje kosmiczną poprawę. Jesli chodzi o silnik, kompletnie bezawaryjny. Zrobiłem 50.000 KM i zmieniłem świece. Natomiast osprzęt... cóż, padł alternator, rozrusznik. Po 60.000 km wymieniłem każdy mozliwy element przedniego zawieszenia, plus amortyzatory tył i przód. Do tego zmuszony byłem kupic przekładnie kierowniczą (co prawda używkę, ale od VTS z małym przebiegiem) bo zaczeła stukać niemiłosiernie. Niestety plastiki we wnetrzu są trochę halaśliwe Tylnia półka lubi pukac, tylnie klapy trzeszczeć. Ale z reką na sercu mogę polecic ten mały samochodzik, jeden z lepszych jaki w zyciu miałem.
Zagadka,kto to napisał?kubas - Czw 20 Maj, 2010 lagadula ? CHRZANEK - Czw 20 Maj, 2010 "El Laga" ???
Edit: Kubas - Marek nie ciebie pytał kubas - Czw 20 Maj, 2010
CHRZANEK napisał/a:
"El Laga" ???
Edit: Kubas - Marek nie ciebie pytał
a kogo kogo ?
Tego szmuglera co pakuje dwa wagony fajek w koła ?k-mart - Czw 20 Maj, 2010 obecne lagadula jezdzi s4 z meskim silnikiem V8
strasznie sie na mnie wkurzyl na sr...Marek23 - Czw 20 Maj, 2010 O MR K-mart? Jak tam? Jak tam w CH po zakazie budowania minaretów? Trenujesz coś ze względu na obiecany test drive clio?k-mart - Czw 20 Maj, 2010 nie wiem ziom, albo pracuje, albo jestem na jakiejs imprezie, albo gram w kosza lub silke lub zapierdalem ze specem po gorach. ostatnio tak wypelniam czas.
upalac nie upalalem od hoho, wynika to z tego ze ostatnio jezdzilem s3 ktoro jest tak szybkie, ze odechciewa sie scigania na czas.
Ale od wczoraj odpalilem r5. Wsiadajac do tego sprzetu, od razu musialem walnac jedno lajtowe po okolicznych gorach.