PEUGEOT 106 1.3 RALLYE -do KJS 15 października 2008
jak w tytule PEUGEOT 106 1.3 RALLYE autko wygrało klasę drugą w PPAIK 2008 i IV miejsce w generalce
CENA ZALEŻNA OD OPCJI WYPOSAŻENIA I ILOŚCI DODATKOWYCH CZĘŚCI
więcej info. tel. 508-276-184
cena: od 9000 zł
telefon: 508-276-184
imię i nazwisko:
adres: DZIERŻONIÓW
województwo: dolnośląskie
e-mail: grzegorz.pendyk@wp.pl http://www.rajdy.hoga.pl/...ie.asp?id=87573
Ochu... jał chyba z tą ceną... ładne felgi założył do zdjęcia, umył i nie widać jakie auto naprawdę jest rozklekotane... wieśniak z dzierżo-tfu-niowa [/quote]
No Panowie kto jak kto, ale my powinniśmy się znać na tego typu samochodach!
Jeśli oceniacie auto do upalania po wygladzie, to gratuluje.
Zaryzykowałbym, że jest to najszybsze 106 1.3 w Polsce. Jeszcze 2 miechy temu miałem okazję się z nim pościgać i na tamtą chwile auto miało szpere, główne 13x64 i kilka ktrótkich biegów! Bez problemu robi seryjnego VTS-a i s16 16V zarówno na prostych jak i na zakrętach.
Jeśli cena obejmuje auto z ta skrzynią, to uznałbym to za mega okazję!
Z resztą wyniki tego kierowcy mówia same za siebie.Anonymous - Czw 16 Paź, 2008
Przem_106 napisał/a:
No Panowie kto jak kto, ale my powinniśmy się znać na tego typu samochodach!
Jeśli oceniacie auto do upalania po wygladzie, to gratuluje.
Zaryzykowałbym, że jest to najszybsze 106 1.3 w Polsce. Jeszcze 2 miechy temu miałem okazję się z nim pościgać i na tamtą chwile auto miało szpere, główne 13x64 i kilka ktrótkich biegów! Bez problemu robi seryjnego VTS-a i s16 16V zarówno na prostych jak i na zakrętach.
Jeśli cena obejmuje auto z ta skrzynią, to uznałbym to za mega okazję!
Z resztą wyniki tego kierowcy mówia same za siebie.
Ale jest z Dzierżo-tfu-niowa, dla mnie to go dyskwalifikuje
CHRZANEK - Czw 16 Paź, 2008 Powiem tak te auta po mistrzach i zwyciężcach klas itp czesto w chwili zakupu okazują się wolniejsze niż były.
Znam takie dwa przypadki.
A jak coś wygląda średnio dobrze to mnie osobiście też to nie zachęca do zakupu.wasq - Czw 16 Paź, 2008