Marek23 - Czw 20 Maj, 2010 Tez bym pogral w kosza,ale kurna w deszczu dosc ciezko...k-mart - Czw 20 Maj, 2010 w sumie gralem prawie 10 lat w roznych druzynach.
gortatem raczej nigdy nie bylem, ale cos tam ogarnialem.
po 3 latach przerwy cos mnie naszlo w tym roku i troche rzucam cos, ale lajt streetbolowy.Jakarti - Pią 21 Maj, 2010
Marek23 napisał/a:
Miałem (moja mama teraz ma) C2 VTR 1.6 sensodrive. Auto było kupione od kolegi , z przebiegiem 50.000 KM, salonowe, bezwypadkowe. Uważam że to świetny samochód, bardzo poręczny, z niesamowitą ilością miejsca w środku (z przodu). W mieście spisuje się rewelacyjnie. Spalanie od 11 - 13 zależy od stylu jazdy i odcinków. W trasie... cóż do 120 km/h pali 7-8 , do 140 9-10, w okolicach 160 - 11l. Co ciekawe mój egzemplarz był dosyć szybki i wygrywał VTSami, mimo teroetycznie mniej koni (110 KM). Ze skrzyni byłem również zadowolony, po kilku dniach nauki, potrafiłem wycisnąć z niej odpowiedni czas zmiany biegu . Z zalet: fenomenalne fotele, super ergonomia konsoli. W standardzie czujnik deszczu, oświetlenia zew, sterowanie radiem z pod kierownicy, audio nawet niezle gra, a zmiana głośników powoduje kosmiczną poprawę. Jesli chodzi o silnik, kompletnie bezawaryjny. Zrobiłem 50.000 KM i zmieniłem świece. Natomiast osprzęt... cóż, padł alternator, rozrusznik. Po 60.000 km wymieniłem każdy mozliwy element przedniego zawieszenia, plus amortyzatory tył i przód. Do tego zmuszony byłem kupic przekładnie kierowniczą (co prawda używkę, ale od VTS z małym przebiegiem) bo zaczeła stukać niemiłosiernie. Niestety plastiki we wnetrzu są trochę halaśliwe Tylnia półka lubi pukac, tylnie klapy trzeszczeć. Ale z reką na sercu mogę polecic ten mały samochodzik, jeden z lepszych jaki w zyciu miałem.
Zagadka,kto to napisał?
co za lamoos
myslalem, ze to Ty jak zaczalem czytac Bart - Pią 21 Maj, 2010
Jakarti napisał/a:
co za lamoos
C2 VTS to taki lamoosowóz Janusz - Pią 21 Maj, 2010
heeh,
raczej chodzilo o to, ze ja o C2 mam troche inne zdanie ale milo bylo poczytac tyle pochlebnych opinii martin.h - Pią 21 Maj, 2010 Jakiś czas temu narzekałem nt. pracy, więc miło mi poinformowac, że od 1.06 rozpoczynam pracę w nowej firmie
I informuję, że czas mojej obecności na forum się zmniejszy więc niektórzy mogą odetchnąć z ulgą
PS: Musiałem się podzielić tą informacją bo strasznie się cieszę Jakarti - Pią 21 Maj, 2010 to napisz co bedziesz robil przynajmniej i jaka to firma Bart - Pią 21 Maj, 2010 Ralliart Europe?martin.h - Pią 21 Maj, 2010
bart napisał/a:
Ralliart Europe?
Prawie Ford Multexim w Katowicach - Asystent techniczny.Bart - Pią 21 Maj, 2010 będziesz stroił transity do sportu? martin.h - Pią 21 Maj, 2010