Konrad - Śro 03 Sie, 2011 Przepraszam i zwracam honor ! Anonymous - Czw 04 Sie, 2011
Mick napisał/a:
siemasz Kazik! oby Toyka się dobrze spisywała i w następną niedzielę zapraszam! - wiesz gdzie
siemano
oczywiscie, ze bede
pzdrM - Czw 04 Sie, 2011 A my wszyscy niezaproszeni też się spotykamy! Wiecie gdzie!
zefir - Czw 04 Sie, 2011 Taaak jest!Przem_106 - Czw 04 Sie, 2011
Janusz napisał/a:
witaj, jest taki zwyczaj ze w ciągu 24h od pierwszego wpisu musisz zamieści fotki fury, siostry i brata, inaczej ban
To juz nie aktualne. Teraz trzeba zrobic zakupy u Micka i zrobic przegląd u Włodzia.
Ale wystarczy kupic rozporkę, dolot raceland lub przewody w oplocie.Anonymous - Czw 04 Sie, 2011 to zdjęć sióstr już nie będzie?? Janusz - Czw 04 Sie, 2011 on coś majaczy dla własnych korzyści, wiadomo ze klubowicz wie lepiej niż przyjaciel klubu Anonymous - Czw 04 Sie, 2011 Witam !
Po kilkunastu dniach prób aktywacji konta, w końcu jestem.
Póki co nie posiadam auta, które można nazwać hotHatchem, ale niose się z zamiarem zakupu najpóźniej za miesiąc.
witam
coś wiecej?mi - Czw 04 Sie, 2011 Serdecznie witam wszystkich - o to chodzi?Janusz - Czw 04 Sie, 2011 witam, i przypominam ze obowiązuje was ta sama zasada co poprzednika.
Maciek czyń swą powinność Jakarti - Czw 04 Sie, 2011 rekomendowane jest przywitanie skonstruowane przy uzyciu zdan wielokrotnie zlozonych, wielu zdan oraz ilustracji tych zdań.
jasne?
witamy.CHRZANEK - Śro 10 Sie, 2011
kamkub napisał/a:
Witam !
Po kilkunastu dniach prób aktywacji konta, w końcu jestem.