Jakarti - Pią 21 Maj, 2010 no to gratulacje.
wszystko lepsze niz nic nie robienie.
powodzenia!Bonczek - Pią 21 Maj, 2010 Gratki, rozumiem Twoją radość bo mi się w końcu dzisiaj udało dorwać robotę która mi nie będzie kolidowała z planem zajęć kosmita - Pią 21 Maj, 2010 martin.h, wpadam na pierwszy możliwy termin mondziakiem. Ma być full serwis: klatka, kłówka, slik, karbą lorę i gleba do spodu.
Gratuluję nowej roboty !zefir - Pią 21 Maj, 2010 gratulacje :!!! martin.h - Pią 21 Maj, 2010 Dzięki wszystkim kubas - Pią 21 Maj, 2010 Nice martin dajesz znać jak przejedziesz się jakimś wyczynowym transitem !Franek - Pią 21 Maj, 2010
martin.h napisał/a:
od 1.06 rozpoczynam pracę w nowej firmie
Super!!!
Gratulacje! Może znajdzie sie jakiś rabat na części was79 - Pią 21 Maj, 2010 congratulation!
teraz będziesz teraz walczył z klientami, którym nie wymienili świec a skasowali, albo pierdylion razy naprawiali tdci, a dalej się sraGaydek - Pią 21 Maj, 2010 Powodzenia .saxorulez - Pią 21 Maj, 2010 martin.h,
Martin,gratki i powodzenia w nowej pracy. Jakby trzeba bylo kierowce testowego,dzwon,byc moze sie zgodze Ryba - Pią 21 Maj, 2010 mialem ciekawa rozmowe z mama
mama: dlugo nie siedz
ja: o co ci chodzi
mama: o nic
mama: masz nie pic zimno jest
ja: ta
ide w tango ELOanjas - Pią 21 Maj, 2010
Ryba napisał/a:
mialem ciekawa rozmowe z mama
o kuzynce nie wspominała? PiTT - Pią 21 Maj, 2010 Martin - szczere gratki, wyraźnie się nudziłeś w domu
Ryba - WTF?
Chodź zobacz co się dzieje na podwórku
Chodź ,chodź zobacz chodź, chodź...
Michał - Nie 23 Maj, 2010 dobra dupe wyrwałem
ma na imie bart - lubie lizać jej kwardwatowe okular