Po kilkunastu dniach prób aktywacji konta, w końcu jestem.
Witam.
Czekaliśmy na Ciebie.
W końcu jesteś.
No Ty napewno najmocniej, ale niestety okazałem się chyba inteligentniejszy, bo te Twoje wywody naprawdę mało śmieszą.
ciach bajera, bo to mało zabawne, poszukaj rozrywki z kim innym.Bonczek - Śro 10 Sie, 2011 Siemanko, witam wszystkich bizon - Śro 10 Sie, 2011 ja rowniez wszystkich witam, niektorych nawet bardziej w tej szarej rzeczywistosci Michał - Śro 10 Sie, 2011
kamkub napisał/a:
CHRZANEK napisał/a:
kamkub napisał/a:
Witam !
Po kilkunastu dniach prób aktywacji konta, w końcu jestem.
Witam.
Czekaliśmy na Ciebie.
W końcu jesteś.
No Ty napewno najmocniej, ale niestety okazałem się chyba inteligentniejszy, bo te Twoje wywody naprawdę mało śmieszą.
ciach bajera, bo to mało zabawne, poszukaj rozrywki z kim innym.
Niestety, ja czekałem na ciebie kamkub jeszcze mocniej niż Chrzanek. Dobrze że znami jesteś. Bardzo, ale to bardzo nas to cieszy.CHRZANEK - Śro 10 Sie, 2011
kamkub napisał/a:
poszukaj rozrywki z kim innym
kamkub: tak bardzo żałuje że nas opuszczasz...pum - Śro 10 Sie, 2011
CHRZANEK napisał/a:
kamkub: tak bardzo żałuje że nas opuszczasz...
ale co? że już? nie będzie kolejnego tematu eksperckiego?Michał - Śro 10 Sie, 2011 niech zostanie, błagam ...bizon - Śro 10 Sie, 2011 przylaczam sie zefir - Czw 11 Sie, 2011 Majk plizzzzzzzzz saxorulez - Czw 11 Sie, 2011 ładnie kolega błysnął do Profesora Chrzankaanjas - Czw 11 Sie, 2011 Kamkub, czekając na aktywację konta napisałeś, że bardzo chciałbyś zacząć korzystać w pełni z forum. Dostałeś taką szansę i co robisz? Obrażasz prof. Chrzanka, człowieka legendę, pogromcę OESów i jednego z lepszych drifterów w tym kraju.
Tak się nie robi, to nie przystoi.Anonymous - Czw 11 Sie, 2011
anjas napisał/a:
Kamkub, czekając na aktywację konta napisałeś, że bardzo chciałbyś zacząć korzystać w pełni z forum. Dostałeś taką szansę i co robisz? Obrażasz prof. Chrzanka, człowieka legendę, pogromcę OESów i jednego z lepszych drifterów w tym kraju.
Tak się nie robi, to nie przystoi.
To że jest jednym z najlepszych drifterów etc. upoważnia go do obrażania mnie? Mniejsza z tym, nie chce mi się spierać.
Będę korzystał z forum jako czytelnik.
Pozdrawiam.Marek23 - Czw 11 Sie, 2011
kamkub napisał/a:
To że jest jednym z najlepszych drifterów etc. upoważnia go do obrażania mnie? Mniejsza z tym, nie chce mi się spierać.
Będę korzystał z forum jako osioł.
Pozdrawiam.
Ryba - Czw 11 Sie, 2011 Nie ma takiego bicia M - Czw 11 Sie, 2011 Kamkub, tu są sami mili przyjaźni ludzie.
Być może wpadłeś tutaj w złym momencie i nie wczułeś się w żartobliwy charakter forum.
Nabierz proszę dystansu do tego co czytasz i co piszesz ponieważ w ten sposób obecna sytuacja długo się nie utrzyma.
Pozdrawiam!