k-mart - Wto 21 Paź, 2008 ale tego i tak nikt nie kupi....Niemy - Wto 21 Paź, 2008 to moze cena spadnieMick - Wto 21 Paź, 2008
eM napisał/a:
Miczek moze pokombinujemy z eatonem, z itercoolerem bedzie dobrze ponad 300koni,
nawet Dzik by takiego chciał
myśle, że obgadamy sprawę na początku roku
najpierw zajmę się bierzącymi sprawami... i zawieszeniemBad-i - Wto 21 Paź, 2008 Jezeli Szeja sprzeda puga za tą cene z ogłoszenia to jeszcze ładnie na nim zarobi MoRToN - Wto 21 Paź, 2008 nie upośledzaj samochodu, szybciej to będzie jechało tylko na wprost.Mick - Wto 21 Paź, 2008
MoRToN napisał/a:
nie upośledzaj samochodu, szybciej to będzie jechało tylko na wprost.
spoko, nie upośledze - nie ma takiej opcji... M - Wto 21 Paź, 2008
MoRToN napisał/a:
Sprzedam dwie felgi OZ 16 x 8 ,rozstaw otworów 4 x 108 (Ford ,Citroen ,Peugeot). Felgi są w idealnym stanie ,nigdy nie były uderzone ,naprawiane i.t.p.
cena: 700,- PLN (za dwie)
Sprzedam komplet (4 sztuki) profesjonalnych felg rajdowych Compomotive 16 x 6 ,rozstaw otworów 4 x 108 (Ford ,Citroen ,Peugeot). Felgi są w bardzo dobrym stanie ,nigdy nie były uderzone ,naprawiane itp.
cena: 1300,- PLN
telefon: 602 479 616
imię i nazwisko: Marek
Zdjęcia kiepskiej jakości, w rzeczywistości felgi są do czyszczenia/odmalowania, poza tym okNiemy - Wto 21 Paź, 2008
AndreXSi napisał/a:
Sprzedam dwie felgi OZ 16 x 8 ,rozstaw otworów 4 x 108 (Ford ,Citroen ,Peugeot). Felgi są w idealnym stanie ,nigdy nie były uderzone ,naprawiane i.t.p.
cena: 700,- PLN (za dwie)
to nie takiej potrzebuje Vlodziu?M - Wto 21 Paź, 2008 Vlodziu juz ma nowki sztuki, wczoraj macalem.MoRToN - Wto 21 Paź, 2008
eM napisał/a:
MoRToN napisał/a:
MOrton chyba nie ogarniasz
MOze i nie. Dla mnie to przesada. Jezdzilem dwoma ctr`ami po 300 p zaden nie jest w stanie tego przneiesc na asfalt. Czy na toyach czy yoko, czy ze szpera czy bez.
A wogóle to róbta co chceta.M - Wto 21 Paź, 2008 trzeba robic tak zeby bylo dobrze MortonMoRToN - Wto 21 Paź, 2008
Mick napisał/a:
MoRToN napisał/a:
spoko, nie upośledze - nie ma takiej opcji...
No Misiek_lbn - Wto 21 Paź, 2008 http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C6744037
ja wiem że turbo, ja wiem że ciekawy samochód, ale chyba sporo chce
w dodatku naprawa wcale mało nie wyniesie...