Marek23 - Czw 11 Sie, 2011 M, Ty nigdy nie skreślasz ludzkiej jednostki,co?M - Czw 11 Sie, 2011 Czasem skreślamBart - Czw 11 Sie, 2011
M napisał/a:
Czasem skreślam
pomyślał eM o AndreXSi i P106rallye, po czym uśmiechnął się szyderczokubas - Czw 11 Sie, 2011
Bart napisał/a:
M napisał/a:
Czasem skreślam
pomyślał eM o AndreXSi i P106rallye, po czym uśmiechnął się szyderczo
Janusz ty przeklęty jątrzycielu wyloguj się z konta Barta!Anonymous - Czw 11 Sie, 2011
Bart napisał/a:
M napisał/a:
Czasem skreślam
pomyślał eM o AndreXSi i P106rallye, po czym uśmiechnął się szyderczo
was79 - Czw 11 Sie, 2011 anjas - Czw 11 Sie, 2011
kamkub napisał/a:
To że jest jednym z najlepszych drifterów etc. upoważnia go do obrażania mnie? Mniejsza z tym, nie chce mi się spierać.
z tego co widziałem, Chrzanek Cię nie obraził. To Ty jakoś dziwnie nerwowo zareagowałeś na jego powitanie.
Wyluzuj odrobinę, nabierz dystansu do siebie i innych i będzie OK.PiTT - Czw 11 Sie, 2011 heheh, 2 strony tasowania się nad urażonymi uczuciami Janusz - Czw 11 Sie, 2011
Cytat:
heheh, 2 strony tasowania się nad urażonymi uczuciami
ej, po prostu jesteśmy wrażliwi Michał - Czw 11 Sie, 2011
Janusz napisał/a:
Cytat:
To że jest jednym z najlepszych drifterów etc. upoważnia go do obrażania mnie? Mniejsza z tym, nie chce mi się spierać.
z tego co widziałem, Chrzanek Cię nie obraził. To Ty jakoś dziwnie nerwowo zareagowałeś na jego powitanie.
Wyluzuj odrobinę, nabierz dystansu do siebie i innych i będzie OK.
Jasna sprawa. M - Czw 11 Sie, 2011
Michał napisał/a:
Janusz napisał/a:
Cytat:
ej, po prostu jesteśmy wrażliwi
dokladnie
zesrałem się
saxorulez - Czw 11 Sie, 2011 to miejsce przeżywa renesans no name - Czw 11 Sie, 2011 Witam, wpadłem tutaj do Was z pewną propozycją na małe upalanie
Info w dziale do tego przeznaczonym pojawi się za trochęM - Czw 11 Sie, 2011 Ogłoszenia komercyjne są zablokowane defaultowo więc jak masz coś ciekawego to PW
Witam!