mi - Wto 25 Maj, 2010 to daj jej czas na obronienie się i nie pisz dziesiątki razy tego samego w każdym niemal temacie... Przecież i my kiedyś przejrzymy na oczy.M - Wto 25 Maj, 2010
mi napisał/a:
to daj jej czas na obronienie się i nie pisz dziesiątki razy tego samego w każdym niemal temacie... Przecież i my kiedyś przejrzymy na oczy.
chodzi mi o ten akurat filmikanjas - Wto 25 Maj, 2010 co do tego filmiku to też jest sporo wątpliwości.
Gość, który się wydziera nie wygląda wcale na mocno zaangażowanego w budowanie zapory, raczej na lansiarza, który chce się pokazać przed kamerą (czyste ubranko, okularki itd.).
Być może wóz transmisyjny tam przeszkadzał, ale na miejscy przecież była policja, zresztą wóz nie zostaje sam, gość powinien raczej wydzierać się do kierowcy, albo ekipy, która na bank siedziała w wozie a nie do kamery. To na pewno przyniosłoby szybszy efekt niż pokrzykiwanie na redaktora (choć efekt medialny na pewno byłby mniejszy, pytanie o co rzeczywiście chodziło temu gościowi)M - Wto 25 Maj, 2010 Andrzej - nr 1 wśród spin doktorów KonradMK - Wto 25 Maj, 2010 Ja tylko czekam na filmy typu Daj Kamienia z "usuńcie wóz" w roli głównej.
PS określenie spin doktor jest wieśniackie, lansują to w mediach a głupi lud powtarzaM - Wto 25 Maj, 2010 nie raczej nie, to okreslenie z zakresu socjologii, pr.
a to że zostało u nas utabloidyzowane to kwestia wtórnak-mart - Wto 25 Maj, 2010 USUNCIE WOZ!KonradMK - Wto 25 Maj, 2010
eM napisał/a:
nie raczej nie, to okreslenie z zakresu socjologii, pr.
a to że zostało u nas utabloidyzowane to kwestia wtórna
wiesz jak jest, jakiś dziennikarz znajdzie jakieś mało znane określenie żeby wprowadzić trochę mądrości do pustych głów i zaraz słychać echo, jak by ktoś pierdział w TatrachJakarti - Wto 25 Maj, 2010
KonradMK napisał/a:
żeby wprowadzić trochę mądrości do pustych głów
mysle, ze tutaj chodzi o nie powtarzanie jakiegos innego slowa po milion razy i na sile wymysla sie inne okreslenia.. tak jak np bylo z powodzia w Krakowie.. a pozniej bylo to juz Krolewskie Miasto Krakow to samo a o ile ładniej i "madrzej"Anonymous - Śro 26 Maj, 2010 Bardzo fajna MAPA Polski (świetna opcja Traffic Live) - http://mapa.targeo.pl/ polecam jak nie znacie Franek - Śro 26 Maj, 2010 Ja pierdole
http://www.tvn24.pl/-1,16...,wiadomosc.html
Ale miał koleś fart!M - Śro 26 Maj, 2010 Motocyklista bardzo ogarnięty, położył motor i po prostu pojechal dalej na dupie, inaczej by złamał kregoslup albo kaplica na miejscuFranek - Śro 26 Maj, 2010 True, dobrze że był w pełnym kombinezonie bo inaczej to z tyłka mało by mu zostało mi - Śro 26 Maj, 2010 Damn, cóż ten mabz nawyrabiał!Bonczek - Śro 26 Maj, 2010
Takiego skur.wysyna kierowce sie powinno ukarac o wiele bardziej - jakby typ nie mial ogromnego szczescia to by zginal pewnie. Brak słow na takich pedalow. Jedzie wieśniak gaz zatankować i wszystko ma w dupie. Ehhh.