pum - Czw 11 Sie, 2011 M z tego co mi wiadomo to nie komercyjne (chyba że coś się zmieniło)M - Czw 11 Sie, 2011 OJ tam oj tam
Dobrze wiedzieć co się dzieje
Ja bym coś poupalałroj - Czw 11 Sie, 2011 nie komercyjne to o siostrach
przez tę pracę umknęło mi prawie wszystko z kam(cum?)-kubłem
(mam kiepską pamięć do nicków)
w każdym razie witam
no name - Czw 11 Sie, 2011 uprzedzając pytania, nie mam siostry ale czyjąś mogę się zaopiekować Janusz - Czw 11 Sie, 2011
pumfkp napisał/a:
M z tego co mi wiadomo to nie komercyjne (chyba że coś się zmieniło)
hmm.... jesli to to ogłoszenie z radomiem, to ja tam widzę ze jak najbardziej komercyjne
(chyba ze coś się zmieniło) mi - Czw 11 Sie, 2011
no name napisał/a:
uprzedzając pytania, nie mam siostry ale czyjąś mogę się zaopiekować
z tego co wiem Bart ma jakieś rodzeństwo, które chętnie zostawi opiekunowi na noc czy dwie pum - Czw 11 Sie, 2011
Janusz napisał/a:
hmm.... jesli to to ogłoszenie z radomiem, to ja tam widzę ze jak najbardziej komercyjne
(chyba ze coś się zmieniło)
nie wiedziałem że nołnejm zmienił branżę.
tak czy siak chce się przejechaćJanusz - Czw 11 Sie, 2011
pumfkp napisał/a:
Janusz napisał/a:
(chyba ze coś się zmieniło)
nie wiedziałem że nołnejm zmienił branżę.
tak czy siak chce się przejechać
luuz, taki niewinna zgryźliwość, bo tez kiedyś organizowałem radom i pamiętam ze było mniej osób i taniej ale może koszty toru podnieśli albo coooś
w sumie tez bym się przejechał ale niestety raczej nie będzie mi dane pum - Czw 11 Sie, 2011 hmm no to bana mu! no name - Czw 11 Sie, 2011 koszty to co rok dzwigają niestety Janusz - Czw 11 Sie, 2011
Cytat:
koszty to co rok dzwigają niestety
ale na mokrym fajnie się tam jeździ Anonymous - Czw 11 Sie, 2011 Będzie jakiś wyścig torowy onanizowany przez HH?106 - Czw 11 Sie, 2011
Czesio napisał/a:
Będzie jakiś wyścig torowy onanizowany przez HH?
tak na dochodzenie...Barejka - Czw 11 Sie, 2011 Czesio, wpadaj nie pierdol albo wpierdol Barejka - Czw 11 Sie, 2011 Czesio, wpadaj nie pierdol albo wpierdol