Clio, ale huj tam z clio, zobaczcie lepiej co tam jest napisane na końcu
Cytat:
SUPER SPOERTOWE OSIAGI DZIEKI SILNIKOWI O POJEMNOSCI 2000cm I MOCY 200KM ORAZ 6 BIEGOWEJ SKRZYNI BIEGÓW - OK 7sDO 100km/h ORAZ REWELACYJNY WŁAŚCIWOSCI TRAKCYJE - BEZAPELACYJNE NAJLEPSZY W SWOJEJ KLASIE !!!
wow, mega mistrz! Vlodarsky - Czw 23 Paź, 2008 Co do AXa 4x4 to oryginalne graty do tego napędu w sumie wyszły by ze 30 tys FreeMan - Czw 23 Paź, 2008 http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C5887385
pP - Czw 23 Paź, 2008
PieQt napisał/a:
Znam tego gościa - zapytam się przy okazji następnego spotkania, skąd wpadł na pomysł linkowania do HH
a znasz tą cliowke?? miala jakas przygode? bo ladnie wyglada FreeMan - Czw 23 Paź, 2008
brabusss napisał/a:
PieQt napisał/a:
Znam tego gościa - zapytam się przy okazji następnego spotkania, skąd wpadł na pomysł linkowania do HH
a znasz tą cliowke?? miala jakas przygode? bo ladnie wyglada
ja znam przygod miala tyle co kierowcow... pewnie ze 100 to jest samochod testowy Renault Polska... sam nim jezdzilem kilka razy.
jak chcesz to w tej cenie brutto moge Ci zalatwic nowke sztuke michool_vt - Czw 23 Paź, 2008
FreeMan napisał/a:
jak chcesz to w tej cenie brutto moge Ci zalatwic nowke sztuke
serialnie? szałłł , miazga , serio?anjas - Czw 23 Paź, 2008 bo ta zółta brutto wychodzi 70 tysi.Michał - Czw 23 Paź, 2008 sory łuki, ale ten golf jest tak hujowy ... za tą kase mam m3, nawet e36.
integre ... no wiele innych.saxorulez - Czw 23 Paź, 2008 Michał,
sorry Michał - masz ale nie nowe
wiec neima sensu porównywaćMichał - Czw 23 Paź, 2008 bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nie znasz sie w koncu jedzisz saxo, a ja HONDO M - Czw 23 Paź, 2008 Łukasz jedzi jdmememPieQt - Czw 23 Paź, 2008
brabusss napisał/a:
PieQt napisał/a:
nie znam, ale tak jak napisał Free to będzie samochód z Renault Polska - gość handluje używanymi Renault i najczęściej ma w ofercie samochody z Renault PolskaFreeMan - Czw 23 Paź, 2008
PieQt napisał/a:
brabusss napisał/a:
PieQt napisał/a:
nie znam, ale tak jak napisał Free to będzie samochód z Renault Polska - gość handluje używanymi Renault i najczęściej ma w ofercie samochody z Renault Polska
Rozumiem ze mowisz o Szymonie K. ?M - Czw 23 Paź, 2008 Krzys kupi r26-type-r.
Daje sobie uciac ...FreeMan - Czw 23 Paź, 2008
eM napisał/a:
Krzys kupi r26-type-r.
Daje sobie uciac ...
juz mozesz sobie ciac.....!! r26 nie kupie... a juz napewno nie r26r, ale przyznam szczerze ze nie wiem jeszcze co kupie.