Tomcat,myslisz,ze jak sie zdecyduje pare dni przed to sie jeszcze zapisze?
Poza tym scigane bedzie tylko po torze czy też jeszcze cos poza? Bo słyszałem takie plotki,że w tym sezonie nie tylko tor...
Ostatnio coś tłoku nie ma, więc myślę że spokojnie się zapiszesz. Z tego co mówił Kobryń na I rundzie, nie wywnioskowałem żeby miały być jakieś odcinki poza torem. No chyba że coś na zasadzie KJS-u tak jak rok temu byla jakaś próba w mieście, ale to tylko jedne zawody. Niestety z tego co widziałem w ogłoszeniu dalej będą tylko 3 przejazdy, a od II rundy miały być już 4.Marek23 - Pią 23 Kwi, 2010 Dzięki,jak się ogarnę to wpadnę na seryjnej oponie,zgodnie z homologacją K-marta...kaco_d - Pią 23 Kwi, 2010 im nas więcej tym lepiej!
Tomcat szykujesz się już psychicznie ?Tomcat - Sob 24 Kwi, 2010
kaco_d napisał/a:
im nas więcej tym lepiej!
Tomcat szykujesz się już psychicznie ?
Nie, dziękuję. Wole kobiety.Marek23 - Śro 28 Kwi, 2010 Jeśli jutro mechanik stwierdzi,że auto jako tako jest sprawne to jedziemy Tychy.
Tzn raz ja,raz Mr. Czajka. W sumie ch.ujowo,że akurat Jaca, bo jeszcze mnie zleje w moim aucie. Mogłem sobie np wziąśc Saxoruleza i już by była gwarancja,że nie będę ostatni.
Ale w Tychach kiełbasę dają,nie lunch i nasz stwórca odmówił...Tomcat - Śro 28 Kwi, 2010 Jadymy !
Spoko Marek, ja ostatnio jeżdżę jak pizda, więc raczej Cie nie wyprzedze, ale naprawiłem sobie ręczny więc jakby co to przynajmniej jakiegoś boka strzele Marek23 - Śro 28 Kwi, 2010
Cytat:
Jadymy !
Spoko Marek, ja ostatnio jeżdżę jak kotka, więc raczej Cie nie wyprzedze, ale naprawiłem sobie ręczny więc jakby co to przynajmniej jakiegoś boka strzele
Będzie jak będzie,ale raczej moje 106 nie nadaje się na taką imprezę. Zawias w rozsypie,no
i mocy nie ma. Ale pojadę na tyle i mogę. Zawsze to jakaś rzogrzewka przed clio i oesami.
Się widzimy
PS. Zapomniałem dodac... Czaja zakłada nam slika Fedimke saxorulez - Śro 28 Kwi, 2010 Marek23,
Liczę że bez mojej obecności nie zamkniesz stawki, jeśli posłuchasz moich rad będzie dobry wynik, jeśli nie posłuchasz to będzie tak jak zawsze czyli kiepsko.
Dobrze że ostrzegłeś mnie przed kiełbasą bo na głodnego dobrych wyników nie robię.Marek23 - Śro 28 Kwi, 2010
saxorulez napisał/a:
Marek23,
Liczę że bez mojej obecności nie zamkniesz stawki, jeśli posłuchasz moich rad będzie dobry wynik, jeśli nie posłuchasz to będzie tak jak zawsze czyli kiepsko.
Dobrze że ostrzegłeś mnie przed kiełbasą bo na głodnego dobrych wyników nie robię.
Postaram się jak tylko mogę,a Ty zrób to samo na Lublinie. Pamietaj sushi 2 godziny przed jazdą. I nie bój się...saxorulez - Śro 28 Kwi, 2010 Marek23,
spoko, liczę że podrzucisz mi po drodze jakieś maki, tak zebym przed torem mógł zjeść. A może wpadniesz na Lublin i klepniesz wszystkich? Jest okazja. Będzie synek to sprawdzisz czy trzyma gardę...Marek23 - Śro 28 Kwi, 2010 Borak
Jak na razie po jednej wizycie clio jeszcze jestem w tabelce tam gdzie Ty nawet nie masz po co zagladac. Ale przyjadę jak bedzię jublieusz:
"Lukasz Borak, 50 raz na na torze w Lublinie,nadal chu.jowo"Bart - Śro 28 Kwi, 2010 saxorulez - Śro 28 Kwi, 2010 Sąsiadek,
a na ilu torach byleś?Marek23 - Śro 28 Kwi, 2010
saxorulez napisał/a:
Sąsiadek,
a na ilu torach byleś?
Borak, jakby nie było wystartowałem w iluś tam imprezach rajdowych,srajdowych, kjsowcyh
i parę plastikowych pucharów z nich przywiozłem.
Ty jak na razie organizujesz wyjazdy kolegom na tor,gdzie sam dosłownie zajmujesz ostatnie miejsca. Więc mordeczko ochłoń, bo zaś nie zejdziesz poniżej 05...Jacek - Śro 28 Kwi, 2010