Michał - Śro 24 Mar, 2010 M - Śro 24 Mar, 2010 Stare dobre czasy się przypominają, trzeba bedie zanabyć te gierkę Jakarti - Śro 24 Mar, 2010
Synek napisał/a:
polecam dla keja
fajny rtsik
grałem tylko w bete ale zrobiło na mnie wrażenie
zajebiste!!!!! M - Śro 24 Mar, 2010
Jakarti napisał/a:
Synek napisał/a:
polecam dla keja
fajny rtsik
grałem tylko w bete ale zrobiło na mnie wrażenie
zajebiste!!!!!
jest nawet opcja uprawy pola!Jakarti - Śro 24 Mar, 2010
eM napisał/a:
jest nawet opcja uprawy pola!
o zesz - bede wladca nieba i ZIEMI! Michał - Śro 24 Mar, 2010 jak ktoś ma orginalnego steama to mozna pobrac for free wersje betaM - Śro 24 Mar, 2010 mistrz wyścig, mam ori wiec nie omieszkam, dzieki!Jakarti - Śro 24 Mar, 2010 co to steam? Michał - Śro 24 Mar, 2010 używam tego codziennie ale nawet nie wiem jak ci to opisać
Na przykładzie gry call of duty ( shut up ! )
wkladam plyte z grą
odpala mi sie instalka gry
instaluje się steam ( nie gra )
po instalacji steam ( programik ) wchodze w niego i tam sobie wybieram jaką gre chce sobie sciągnąć ( w moim przypadku cod )
gra sie sciąga, nie instaluje ( mimo ze mam ją na plycie )
po sciągnieciu gry mozna grać
steam sprawdza czy sa nowe updaty do gry
przeysła jakieś tam wiadomości
dla mnie to jest kwas
ale generalnie, ostatnio chciałem odpalić cod'a, patrze i na liscie gier u mnie ( gry które obsługują steama i sa zainstalowane u mnie ) na dole pojawiło sie R.U.S.E free beta . kllikam dwa razy, sciąga mi ta gierke
tutaj masz pokazane ZAINSTALOWANE gry na twoim kompie
i nie zainstalowane ( czyli takie które mozesz sobie zassać ) u mnie wlasnie było ruse
steam jeszcze pokazuje ci np serweryM - Śro 24 Mar, 2010 Kuba - steam to aplikacja za pomocą której możesz kupować,instalować z neta,pobierać bety - gier w bardzo wygodny i przystępny sposób. Nie musisz troszczyć się o oryginały,instalki,płytki srytki etc. Masz swoj login i haslo. W kazdej chwili, na kazdym kompie mozesz zainstalowac steama, zalogowac się - uruchomić lub doinstalować wcześniej zakupione gry.
To takie cos jak usługa live w xboksie.Jakarti - Śro 24 Mar, 2010 ooo,
tzn, ze moge kupic gre nie idac do sklepu??M - Śro 24 Mar, 2010 tak dokladnie, i czasem sa fajne paczki jak np orange, kupujesz paczkę 4 gier i oszczedzasz 50% jakbys chcial kupic kazda gre osobno etc.
Jest sporo fajnych dem.Jakarti - Śro 24 Mar, 2010 no oke - to bede musial poprosic Michała o ogarniecie tematu
stawiam pifko majkulu - wezme lapka kiedys i ogarniemy Michał - Śro 24 Mar, 2010 ja sie nie znam na tym zabardzo
ale nie wiem czy nie lepiej wydać pare zł i kupić konto steam , widziałem za 6 zeta .... i sciągnąć sobie.
plus taki ze pykniem sobie multiplayera od razuM - Śro 24 Mar, 2010 ale konto na stimie jest za frajer