KarQ - Pon 24 Sty, 2011 M, oglądam wiadomości w TVN i TVP1 i jakoś nie widzę różnic w przekazie informacji.
Różnicę m/y tymi stacjami widzę natomiast podczas jakiejkolwiek kampanii. Wówczas 80% spotów wyborczych przedstawia PiS, gdzie w TVN jest to podzielono mniej więcej podobnie.M - Pon 24 Sty, 2011 Hmm Karqu, Krritv jest już upolityczniona w stronę PO więc tego więcej nie zobaczysz.
Zdjęte wszystkie programy prawicowych redaktorów, w miejsce tego bardziej przychylni.
Ja tv w ogole nie oglądam, to jest strata czasu, jedynie dobre są programy publicystyczne na żywo bo jest szansa na realność wypowiedzi.Jakarti - Pon 24 Sty, 2011 polecam bbc lifestyle i entertainment.
milo, cieplo i przyjemnieMaciusiowy - Pon 24 Sty, 2011
Jakarti napisał/a:
polecam bbc lifestyle i knowledge.
milo, cieplo i przyjemnie
i topgear poleci M - Pon 24 Sty, 2011 Egzakli, nie dajcie się bombardować gównianymi informacjamidzik - Pon 24 Sty, 2011 Zgadzam sie, w ITI puszcza tylko szmaty na wizji, dlatego ja bylem dwie minuty w faktach M - Pon 24 Sty, 2011
dzik napisał/a:
Zgadzam sie, w ITI puszcza tylko szmaty na wizji, dlatego ja bylem dwie minuty w faktach
Swoją drogą się zastanawiałem czy smarowali Cie czymś żebyś się nie błyszczał czy blady z tremy byłes? Tak sie pytam, to nie jaja.martin.h - Pon 24 Sty, 2011 Ja proponuję wyper.dolić telewizor przez okno k-mart - Pon 24 Sty, 2011 dzik - Pon 24 Sty, 2011
M napisał/a:
Swoją drogą się zastanawiałem czy smarowali Cie czymś żebyś się nie błyszczał czy blady z tremy byłes? Tak sie pytam, to nie jaja.
Blady? Ze strachu. Niczym nie smarowali, naciskow co do tresci nie bylo, materialu nie pocieli.
Ale jak to TVN, zmanipulowali, wystapilem ze swoja ex, ogladalem pozniej u biezacej kobiety z rodzina a przedstawili nas "pan Piotr z narzeczona".PiTT - Pon 24 Sty, 2011 hehe, można to gdzieś zobaczyć?
więcej gadałeś od Kondzia? Jakarti - Wto 25 Sty, 2011 ponawiam powyzsze pytanie
mozna?dzik - Wto 25 Sty, 2011
PiTT napisał/a:
hehe, można to gdzieś zobaczyć?
więcej gadałeś od Kondzia?
Nic istotnego, mowilem ot co wypada "trzeba wyjasnic katastrowe i pamietac o poleglych, wszystko jest spowodowane zbrodnicza polityka tuska..."Kenet - Sob 29 Sty, 2011 On nie skończy nigdy:
http://wiadomosci.onet.pl...,wiadomosc.html