106 - Pią 01 Lip, 2011 I termin zlgloszen to 19.07.2011 24h (wtorek)
II termin zlgloszen to 22.07.2011 24h (piatek)
kasa zgodnie z tymi terminami.... to juz chyba nie te czasy co placilismy
wpisowe na OA ;)Marek23 - Pią 01 Lip, 2011 Ok, to sie wyrobie z hajsem... Jedziesz?106 - Pią 01 Lip, 2011 najprawdopodobniej tak :)Mick - Pią 01 Lip, 2011
Marek23 napisał/a:
Ok, to sie wyrobie z hajsem...
Jak miło mi to słyszeć 106 - Pią 01 Lip, 2011 szkoda ze nie ma w harmonogramie dla rpp tego odcinka w miescie na podpromiu.
nic specjalnego w nim nie bylo... ale mimo wszystko fajnie sie go jechalo... ludzi
masa... kilka samochodow naraz na trasie.106 - Śro 13 Lip, 2011 czesci do nowego silnika przyjda na tyle pozno ze nie uda sie go zlozyc i sprawdzic
przed rajdem. musimy odpuscic rzeszowski.... i pozostaje czekac na wrzesien qbus - Śro 13 Lip, 2011 Nasze zgłoszenie poszło
O reszte zaczynamy się martwić dopiero teraz, aktualnie auto nie ma skrzyni.106 - Śro 13 Lip, 2011 qbus skrzynia to najmniejszy problem... w ostatecznosci na szybko kupisz jakies
13x59 z frans auto i bedzie na rajd jak znalazl.qbus - Czw 14 Lip, 2011 nie no spoko... az tak sie nie podziało, potrzebna tylko obudowa a przy okazji szpera idzie do przeglądu.martin.h - Wto 19 Lip, 2011 Szkoda, że nie będzie zeszłorocznych tras
Słyszałem, że startuje taki jeden Rybnikanin z Warszawianinem martin.h - Wto 19 Lip, 2011
Mick napisał/a:
Słyszałem, że startuje taki jeden Rybnikanin z Warszawianinem
Raczej Rybniczanin
A jeśli chdzi o Warszawianina to:
Cytat:
Warszawianin - to prowincjonalny napływowy mieszakniec Warszawy, który tu przyjechał w poszukiwaniu szkoły, pracy najczęściej za pieniądze na które nie chciałby spojrzeć żaden Warszawiak.
KarQ - Wto 19 Lip, 2011
martin.h napisał/a:
Cytat:
Warszawianin - to prowincjonalny napływowy mieszakniec Warszawy, który tu przyjechał w poszukiwaniu szkoły, pracy najczęściej za pieniądze na które nie chciałby spojrzeć żaden Warszawiak.
rotfl:
Muszę to zapamiętać Mick - Wto 19 Lip, 2011
martin.h napisał/a:
Mick napisał/a:
Słyszałem, że startuje taki jeden Rybnikanin z Warszawianinem
Raczej Rybniczanin
A jeśli chdzi o Warszawianina to:
Cytat:
wiedziałem, że jakiś expert się do tego odniesie qbus - Śro 20 Lip, 2011 Kasa poszła... a na dzień dzisiejszy nie mamy skrzyni, niestety okazało się że wałek w przełożeniu głównym nadaję się do wyrzucenia. Od piątku prowadzę poszukiwania, póki co bez rezultatu