Mnie wkurwia jak ktoś śmieci czy wali konia na sali
Czy Ty aby na pewno chodzisz do kina?
Jakarti napisał/a:
I ja polecam Kapitana Philipsa.
aha , muszę obejrzeć - może dziś wieczorem.Sibu - Nie 02 Lut, 2014 Chciałbym obejrzeć film "Kalipso" z 2000 r., z Marianem Kociniakiem w roli głównej, w przynajmniej średniej jakości.
Jakieś pomysły gdzie mógłbym go dorwać ? Niby na YT jest, ale jakość jest tak słaba, że nie da się oglądać.Cartoon - Nie 02 Lut, 2014 Na chomiku jest...M - Nie 02 Lut, 2014 http://torrenty.pl/204428...0-pl-tvrip-divxSibu - Nie 02 Lut, 2014 Na chomiku trzeba płacić za złodziejstwo, na torrentach nie ma seedów Obejrzałem 30 minut na jakiejś stronie z filmami online, ale później dźwięk się sypie i nie da się obejrzeć do końca.
Chyba będę musiał poczekać na ponowną emisję w TVP Kultura anjas - Nie 02 Lut, 2014 możesz zgłosić się do archiwum TVP i poprosić o nagranie na płyty. Ostatnio szukałem jakiegoś filmiku a bardziej programu z 2000 roku i mi bez problemu przegrali. Kosztowało to chyba ze 100 zł (liczą jakoś za minuty kopiowania).
Musisz oczywiście też złożyć deklarację po co Ci to oraz oświadczyć, że masz świadomość praw autorskich.NBL - Nie 02 Lut, 2014 Obejrzałem wilka z wall street ... hm... jakoś tak mnie nie przypasił dwa razy zasnąłem na filmie Anonymous - Nie 02 Lut, 2014 Było trzeba wciągnąć koki Widziałeś co z Wilczkiem robiła Michał - Nie 02 Lut, 2014
fajny film, polecam
Ciężkawy dosyć ...PiTT - Nie 02 Lut, 2014
Michał napisał/a:
fajny film, polecam
Ciężkawy dosyć ...
to znaczy ile wazy, ponad 700 megsow?Rasputin - Nie 02 Lut, 2014 American Hustle - polecam. Dla mnie lepszy od "Wilka...". Oglądałem juz dwa razy i mam ochotę na kolejne seanse. Christian Bale i Jannifer Lawrence są mega w tym filmie . Ide oglądac trzecie raz NBL - Pon 03 Lut, 2014 Rasputin, potwierdzam ! American Hustle dużo lepszy od wilkaNBL - Pon 10 Lut, 2014 Panowie polecam obejrzec Kapitan Philips naprawdę dość dobre kinoNBL - Pon 17 Lut, 2014 Wczoraj oglądałem to:
Kapitalny film - mega mnie się podobałM - Nie 11 Maj, 2014 Polecam http://m.imdb.com/title/tt1809231/
Swietna odtrutka na hoolywodzki szajs. Rylismy ze smiechu momentami.