Stf - Pon 14 Paź, 2013 wower i wolf to są w moim odczuciu chłopaki którzy dyktują system obecnie w Poznaniu. auta bez body. odchudzone tylko, zawias ogarnięty rozumiem. mają pewnie po około 440KM... bo total luźny wydech który słyszymy i pewnie siakiś soft. ale widzę nawet na serii feldze co szokuje tym bardziej. Wolf zajebał 1:39,x. Rozmawiałem z nim, mówił że auto waży obecnie 1370kg. Szok.rasta - Pon 14 Paź, 2013 Może i są ale nie powinni sobie z RR urządzać kolejnej rundy WPP i to, że jest "zajebisty" nie tłumaczy zachowania Wowera.
Acha zaponiałem dodać, że z tyłu miałem Międzystanówki Stf - Pon 14 Paź, 2013 Wower po prostu przepałował. To w skrócie. To że byłeś tam Ty to pech. Powinien się poczuć.ade - Wto 15 Paź, 2013 Są jakieś czasy, wyniki?? Bo chyba był znajomy majtkowym m3 (ten co kiedyś był najszybszy na wyrazowie srebrnym 328 i chwalił się tym przez dwa lata), i ogólnie ponoć był szybszy od porsche i gtrów:PKamill - Wto 15 Paź, 2013 Jendo e36 przytuliło sie przodem do bandy lub czegoś twardego, miało właśnie jakiś taki nie wyraźny kolor, ale nie pamiętam dokładnie jaki.Janusz - Wto 15 Paź, 2013
ade napisał/a:
Są jakieś czasy, wyniki?? Bo chyba był znajomy majtkowym m3 (ten co kiedyś był najszybszy na wyrazowie srebrnym 328 i chwalił się tym przez dwa lata), i ogólnie ponoć był szybszy od porsche i gtrów:P
legenda głosi, ze na wyrazowie w gorszych warunkach lepszy czas zrobił jakis niedoinwestowany clio sport na starym slicku, nie wiem czy mu mówiłes ?? Kamill - Wto 15 Paź, 2013 Musisz go poszukać w galerii jaki miał nr boczny
https://www.facebook.com/...94857130&type=1
A później tutaj w tabelce na dole masz best lapy.
http://www.tptd.pl/14ed2013.php
Ten co sie rozwalił to jakaś cupeta, wydaje mi sie że to ta zielona na mkowych felgach.Miniac - Wto 15 Paź, 2013
Stf napisał/a:
No to zle zalozenie. Bo zarowno ivan jak i wower bardzo dobrze ogarniaja tylko przyzwyczaili sie do wpp. .... Wower przestrzelil hamowanie nieco. Wowczas 50/50 podanie rak i idziemy w swoja strone.
Ten tego... Wower napierdala we wszystko również w WPP. Na ostatniej rundzie tak przy*@ł w Mariusza (PSS), że temu zablokowała się skrzynia i do końca wyścigu jechał jednym biegiem tracąc szanse na II w generalce sezonu!! Po wyścigu złożył protest, który oddalili (bo jeśli jeszcze nikt nie zauważył to na Poznaniu nie ma monitoringu, a z sędzią flagowym możesz przegadać lub przepić cały wyścig..). Ja od dawna mam teorie że Wower jeździ po to by blokować (i eliminować) auta zagrażające WOLFowi.
W WPP zajebać w ciebie może TOP3:
- Bokej
- Wower
- Iwan
Reszta woli sprawne auto na kolejną rundę.ade - Śro 16 Paź, 2013
no to czyli ta jego, 1,56 na deszczu to chyba przyzwoicie jak na pierwszy raz, ale o dzwonie nic nie powiedział:p
Po 16:00 to już na prawie suchym, ale i tak całkiem dobrze.rasta - Nie 20 Paź, 2013 Materiał z dupy, nic nie widać dlatego przewinąć do 11:30 na dzwona.
faldzip - Nie 20 Paź, 2013 widac miedzystanowki pokleiły, bo rasta jak hamuje to szelki pasazera wiszą poziomo Michał - Nie 20 Paź, 2013 rasta , ustaw tego drifta na -2EVrasta - Nie 20 Paź, 2013 To to ja wiem, i tak by było ale to nie było kręcone z mojej kamery (moja się sprzedała). Na szybko przed startem pożyczyłem kamerę ale nie było czasu na bawienię się nastawami i wyszła kupa...Michał - Nie 20 Paź, 2013 spx