To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012

Młody Papież - Czw 01 Mar, 2012

Maras, ja w tym roku mam 3 samochody, którymi chetnie bym zajechał na Poznań, 205 po remoncie jeszcze dobrze nie dotarta... hm? czy preferujesz jakieś rwd?
Marek23 - Czw 01 Mar, 2012

Cytat:
Maras, ja w tym roku mam 3 samochody, którymi chetnie bym zajechał na Poznań, 205 po remoncie jeszcze dobrze nie dotarta... hm? czy preferujesz jakieś rwd?

:rotfl: Niestety nie mam już nowych Toyo zeby partycypować w kosztach zatarcia silnika :wall:

fak!
kp - Czw 01 Mar, 2012

zefir napisał/a:
czy ktoś będzie leciał przez Łódź, żeby ogarnąć mnię :D bo jak zaczniemy z Majkiem to dopiero w poniedziałek do auta wsiąde :D

Ja bede jechał Z Łodzi w pt i w niedziele DO Łodzi. Prawy wolny, zapraszam!

martin.h - Czw 01 Mar, 2012

Marek23 napisał/a:
Cytat:

:rotfl: Niestety nie mam już nowych Toyo zeby partycypować w kosztach zatarcia silnika :wall:

:rotfl:

zefir - Czw 01 Mar, 2012

kp napisał/a:
zefir napisał/a:
czy ktoś będzie leciał przez Łódź, żeby ogarnąć mnię :D bo jak zaczniemy z Majkiem to dopiero w poniedziałek do auta wsiąde :D

Ja bede jechał Z Łodzi w pt i w niedziele DO Łodzi. Prawy wolny, zapraszam!

no to bjutiful :D zaklepuje miejsce i przesuwam majówke ;D
jesteśmy w kontakcie

kubas - Czw 01 Mar, 2012

Dżon lubię twój humor, myślę że przydałby się osobny temat dla niego :)
Jakarti - Czw 01 Mar, 2012

M napisał/a:
Jaka w odpowiedniej chwili (po 30min) powie "Dobra, nie pyerdol już, jeździmy" 8)

bylismy tam przeciez z Yarko i po pewnym czasie juz nie jest zabawnie tylko w kurf Cie bierze , ze asfalt sie marnuje.. serio.

nie chodzi o to zeby napinac caly dzien non stop ale jak sie tam ejst i wjezdzajac na tor patrzy sie na niego z gory to ciezko sie doczekac.. a historie o wypadkach sa fajne ale przy wodce a nie przed pojezdzawka.

Kenet - Czw 01 Mar, 2012

Trzeba mu powiedzieć, że jesteśmy z hotheczu i jest z nami Kubas to myślę, że 15 minut nie powinien gadać.
Janusz - Czw 01 Mar, 2012

wtedy oddałby głos Kubasowi.
kubas - Czw 01 Mar, 2012

Janusz napisał/a:
wtedy oddałby głos Kubasowi.

Mój rzecznik Bart wygłosi za mnie mowę :D

MoRToN - Czw 01 Mar, 2012

Michał napisał/a:
na szczęście mortona nie będzie, więc wieczorny turniej w ilości wychlanego alkoholu jest moj.

Jescze nic pewnego :rotfl:

MPje plany wyjazdowe sie mega perdolą w tym roku także nie wykluczone, że na majowke tez sie cos zjebie ;]

W łodzi chyba też bede :chick:

Kubas, ja całkowicie poważnie przecież...

ps. przeczytałem kolejny raz i faktycznie zabrzmiało jakbym miał 3 samochody

budzik - Czw 01 Mar, 2012

Kedy będzie jakieś info dotyczące noclegu - bo ja bym się z chęcia wybrał, a zaraz wyjdzie,że miejsc już nie ma ;)
Janusz - Czw 01 Mar, 2012

Młody Papież napisał/a:
przeczytałem kolejny raz i faktycznie zabrzmiało jakbym miał 3 samochody

ale faktycznie to masz ich chyba ok 15 Ty handlarzyno !!