To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Praca poszukiwana

kosmita - Czw 17 Mar, 2016

Jaka, pomagam bratu coś znaleźć. Ja póki co na brak zajęcia nie narzekam :)
Kamill - Pon 02 Maj, 2016

Szukam opiekunki dla dziecka. Może być studentka dzienna. Godziny pracy od 7:30 do 8:50 i od 17 do 19. Szerszy zakres też możliwy, to co podałem to minimum.
zefir - Pią 20 Maj, 2016

Szukam specjalisty od VATu z angielskim przynajmniej B1 na swoje miejsce bo ja zaczynam nowy projekt od lipca, dobra znajomosc przepisów PL i EU wymagana. Wiecej info na PW
Alexxx - Pią 20 Maj, 2016

Winszuje :jupi:
Kenet - Wto 24 Maj, 2016

Cytat:
Koleżanka szuka pracy. Do tej pory pracowała na recepcji dużego obiektu sportowo-rekraacyjnego, a obecnie w biurze gdzie przegląda papiery, sprawdza faktury, robi jakieś zestawienia itp, ale atmosfera tam jest słaba i szef stary podrywacz erotoman. Nie ma określonego kierunku poszukiwań, ale jakby to było coś ciekawego, nie przygnębiającego i nie koniecznie za średnią krajową to bardzo dobrze. Jest miła, ładna, zgrabna, sympatyczna. Polecam. Ktoś coś?

Dalej poszukuję, ktoś może coś?

pcs - Wto 31 Maj, 2016

wyslalem Ci PW, wyjatkowo, nie bede analizowal kandydatury bo nie dales zdjec
Ekonomista - Śro 13 Lip, 2016

Dam prace: Młodszy Analityk. Praca w Wawie w centrali banku.

Jeśli:
• Jesteś absolwentem lub studentem ostatniego roku studiów - preferowane kierunki: matematyka, ekonomia, informatyka, statystyka, metody ilościowe w ekonomii itp.;
• Masz trochę doświadczenia na podobnym stanowisku;
• Dobrze czujesz się w MS Excel, w tym: tabele przestawne, funkcje wyszukiwawcze, manipulowanie datami, łączenie funkcji itp.;
• Znasz język zapytań baz danych SQL;
• Potrafisz pracować z dużymi zasobami danych;
• Znasz j. angielski;
• Dodatkowym atutem będzie podstawowa znajomość VBA oraz BI;

PiTT - Śro 13 Lip, 2016

hoho, w tych czasach to chyba nie będzie trudno, cwaniaków sporo a i preferencje seksualne są różnorodne :rotfl:

• Dobrze czujesz się w MS Excel, w tym: tabele przestawne, funkcje wyszukiwawcze, manipulowanie datami, łączenie funkcji itp.;
• Dodatkowym atutem będzie podstawowa znajomość VBA oraz BI;

zefir - Czw 28 Lip, 2016

Elo elo,

praca szuka człowieka, warunki ciagle te same:

znajomosc VATu lub CITu lub WHT plus dobry angielski i dobry Office w sensie ogarnianie :)

do dwoch zaznajomionych firm i Big4 szukamy ludzi :)

Alexxx - Czw 28 Lip, 2016

zefir, jaki procent znaleznego dla mnie? ;D :]
zefir - Czw 28 Lip, 2016

Narazie dawaj moja działkę za mnie :D

A tutaj pomagam szukać znajomej z innej firmy, bo maja mega fuckup :/

Kamill - Czw 28 Lip, 2016

Może pasowała by ta dziewucha co ja posłałem ostatnio ale w VAT Eu nie była zorientowana?
zefir - Czw 28 Lip, 2016

Niestety nie za małe doświadczenie na samodzielnego specjaliste do dużych miedzynarodowych firm :(
zefir - Pią 16 Wrz, 2016

Dobra sprawa wraca, rozbudowuje swój zespół na projekty i potrzebuje dwie osoby - znajomość VAT/podatków na poziomie srednim, plus ogarnianie office plus dobry angielski moze byc osoba z 2/3 letnim doswiadczeniem, atutem bedzie praca przy projektach. Praca w Big4 :P
Alexxx - Pią 16 Wrz, 2016

Ja chętnie też polecę kogoś kto chce pracować w zespole Zefira (troche dziwnie to brzmi :D ) albo też w innym dziale Delua (czyt. Deloitte) :D